PORODICA UBICE SA VRAČARA NAPUŠTA SRBIJU? Njegova sestra se neće vraćati u školu u kojoj je počinjen masakr
Foto: Alo/Foto: Alo!

Porodica Koste K. (13), koji je 3. maja pobio osmoro dece i portira u OŠ "Vladislav Ribnikar" na Vračaru, najverovatnije će se iz bezbednosnih razloga preseliti u inostranstvo. Srbiju bi najpre mogli da napuste Kostina majka Miljana i desetogodišnja sestra, a u jednom trenutku mogao bi da im se pridruži i otac dečaka-ubice, nakon što bude pušten iz zatvora, saznaje Informer.

Psiholozi i kriminolozi veruju da je to najbolje rešenje za ovu porodicu, pogotovo za Kostinu sestru.

Kostini roditelji su, inače, dobili na stotine pretnji preko interneta nakon nezapamćenog zločina koji je počinio njihov sin, prenose mediji.

Otac Vladimir, ugledni radiolog, trenutno je iza rešetaka jer je Kosta počinio masakr pucajući iz njegovih pištolja, a majka je, prema nezvaničnim saznanjima medija, uzela neplaćeno odsustvo sa Biološkog fakulteta, gde radi, i sa ćerkom je na nepoznatoj lokaciji u Srbiji. Kostina mlađa sestra, koja je kao i on pohađala OŠ "Vladimir Ribnikar" i trenutno je četvrti razred, sasvim sigurno se neće više vraćati u ovu školu.

Teška nesreća u Surčinu, automobil udario muškarca u kolicima - Alo.rs

Podsetimo, Kosta je uzeo dva očeva pištolja iz sefa, za koji je znao šifru, i napravio je četiri "Molotovljeva koktela", pa sve to stavio u ranac i krenuo u krvavi pir. Kako je utvrđeno tokom uviđaja, Kosta je u 8.40 ušao u školu i bez reči ubio pripadnika obezbeđenja Dragana Vlahovića i još tri devojčice koje su se zatekle kod ulaza - A. B. (12), B. A. (12) i S. N. (14).

Zatim je u hodniku zamenio okvir s municijom u pištolju i ušao u učionicu u prizemlju, gde je Kostino odeljenje 7/2 imalo čas istorije. Tamo je najpre ranio u ruku i stomak nastavnicu Tatjanu Stevanović, pa se okrenuo i zapucao ka deci. Likvidirao je A. D. (14), K. M. (13), M. A. (14), E. K. (14) i A. Č. (14) i ranio još šestoro školskih drugara.

Posle masakra je izašao iz učionice i sam pozvao policiju, rekavši da je pobio decu "jer je psihopata".

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading