DROGIRAO I SILOVAO PETNAESTOGODIŠNJAKINJU, PA JE UCENJIVAO SNIMCIMA Pedofil biznismen iz Smedereva dobio 8 i po godina robije
Foto: Youtube/Printscreen

To je konačna odluka Apelacionog suda u Beogradu koji je odbio žalbe tužioca i branioca i potvrdio identičnu presudu Višeg suda u Smederevu iz novembra prošle godine.

NEMA INDICIJA DA JE SMRT DEVOJKE NA ZVEZDARI NASILNA Evo šta je pronađeno na licu mesta    

Prema navodima optužnice, odnos privatnog preduzetnika i tada petnaestogodišnje devojčice započeo je dopisivanjem putem društvenih mreža. Kada su počeli da se viđaju, Tadić je devojčici davao kokain i potom je seksualno zlostavljao.

Kasnije je žrtva dobijala i batine, a seksualno terorisanje napasnik je snimao mobilnim telefonom. Potom ju je ucenjivao tim snimcima i fotografijama, preteći da će ih objaviti ukoliko nekome kaže šta se događa između četiri zida njegove kuće. Zbog svega toga, maloletnica je čak pokušala da se ubije!

Tadić je uhapšen u novembru 2018. godine, pošto se devojčica požalila majci koja je slučaj prijavila policiji. Tokom istrage i pred sudom, on se branio da je sve bilo na dobrovoljnoj osnovi.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading