ZASTRAŠUJUĆA PODUDARNOST Pre 6 meseci Ivanu zadavio odbegli Albanac iz Crne Gore
Foto: Printscreen/Facebook/Printscreen

Nesrećnu devojku je 24. decembra prošle godine zatekao brat N. U. (37) koji živi u Pančevu. Kako mu se sestra nekoliko dana nije javljala na telefon, došao je da je obiđe.

VELEOBRT U UBISTVU NA ZVEZDARI? Kod nastradale devojke nema vidljivih povreda (FOTO/VIDEO)

On je sa bratom Đ. U. (32) došao do stana u kojem su, nakon nasilnog ulaska, zatekli sestru na krevetu bez znakova života. Ivana je na vratu imala podlive koji su bili sumnjivi, a njena košulja i pantalone bili su otkopčani.

Jetmir i pokojna devojka, kako se ispostavilo, upoznali su se u martu 2022. godine tokom planinarenja na Prokletijama. Sa njom i još nekoliko prijatelja se u Beogradu video 11. decembra, a potom je 22. decembra sačekao Ivanu da završi sa radom u kafiću kako bi popili piće. Taj dan je pratio do kuće i, kako se sumnja, sledećeg dana ujutru je udavio. 

Da je ubica Gočaj, za koga se sumnja da se krije u Albaniji gde ima rođake, nesumnjivo je utvrđeno na osnovu njegovog DNK koji je ostao ispod noktiju devojke, s obzirom da ga je u samoodbrani grebala po licu i telu. Sumnja se da je Jetmir, nakon što je ubio Ivanu, zaključao stan i ključ poneo sa sobom, kao i da je istog dana autobusom napustio teritoriju Srbije. 

Na dan kada je Ivanino telo pronađeno, Jetmir je u statusu na Fejsbuku napisao "Anđele moj. Čisto ne mogu da verujem da se tebi ovo desilo. Bićeš u mom srcu zauvek. Neka ti je crna zemlja laka, dušo moja. R.I.P Ivana Krivokapić". Za Gočajem je raspisana poternica.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA   

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading