ŠOK ISKAZ MASOVNOG UBICE IZ MLADENOVCA "Razumem dečaka ubicu, imao je isti problem kao i ja"
Foto: Printscreen/Foto: Alo/ilustracija

U. B. (20) je u svom jezivom iskazu rekao da potpuno razume dečaka ubicu, jer, kako kaže: "bio je omalovažavan isto kao i ja".

Osmnjičen da je između 4. i 5. maja u selima Malo Orašje i Dubona

kod Mladenovca ubio osmoro i ranio 14 ljudi, izjavio je, kako jedan beogradski medij saznaje,da razume trinaestogodišnjeg ubicu iz Osnovne škole ,,Vladislav Ribnikar", koji je samo dan pre njega ubio
osam vršnjaka i čuvara uškoli!

Izvor beograskg medija otkriva i da je U. B. pokušao da pokaže ljudskost i svest o tome da on i dečak nisu uradili ništa dobro. Međutim, izvor dodaje da nije zvučao kao da zaista oseća i trunku kajanja.

U. B. (20) kaže da ga nije inspirisao zločin koji se dan ranije dogodio u Beogradu, niti mu je to bio motiv da ubija ljude u Mladenovcu.

On je rekao da je pratio šta se dan pre dogodilo u Beogradu i istakao da to što je taj dečak uradio je loše, ali da ipak može da ga razume jer je bio omalovažavan, saopštio je u svojoj šokantnoj izjavi posle hapšenja osumnjičeni za masakr u dva sela.

Na saslušanju u Višem javnom tužilaštvu u Smederevu,kako su mediji ranije preneli, on je priznao zločin i detaljno opisao svoj krvavi pohod, posle čega mu je određen pritvor do 30 dana.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading