POTRESNA OBJAVA MAJKE O UBIJENOM RADNIKU OBEZBEĐENJA Čika Dragan je nosio na rukama mog sina kada se povredio, da ne gubi nastavu! (FOTO)
Foto: Alo/Foto: Alo!/Nikola Todorović

Dragan Vlahović, radnik obezbeđenja OŠ "Vladislav Ribnikar", jedna je od žrtava pomahnitalog tinejdžera K. K.! Vlahović je bio omiljen u školi, deca i roditelji su ga obožavali!

Vlahović je ubijen sa još osmoro dece u masakru na Vračaru, a da stvar bude još tragičnija, radnik obezbeđenja je bio dobar sa K. K., koji ga je pre nekoliko dana prvog ustrelio.

Koliko je Vlahović bio divan čovek najbolje govori objava jedne majke, koja je postavila njegovu fotografiju uz srceparajuće reči.

POTRESNA OBJAVA MAJKE O UBIJENOM RADNIKU OBEZBEĐENJA Čika Dragan je nosio na rukama mog sina kada se povredio, da ne gubi nastavu! (FOTO)

Društvene mreže

 

- Čika Dragan Vlahović nosi mog V. iz kabineta u kabinet kad je polomio nogu da ne bi gubio od nastave, u vreme kad su se tek posle korone vratili u klupe, peti razred - napisala je majka, a na slici se vidi Vlahović kako nosi mališana u rukama uz stepenice.

Inače, poznanici tvrde da je Vlahović i privatno bio požrtvovan čovek.

- Nije se ženio, živeo je sa bolesnim roditeljima. Pored škole, radio je još jedan posao, kako bi plaćao lečenje roditeljima. Šta će sad oni bez njega - rekao je jedan od poznanika.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading