ŠOKANTNO! VASPITAČ PEDOFIL OSMISLIO MONSTRUOZNE IGRE Grickao im genitalije i govorio da se igraju dinosaurusa!
Foto: Printscreen

Da je decu monstruozno zlostavljao, za Alo! je posvedočila majka M. Ž., čiji je sin od nepunih pet godina žrtva vaspitača.

- Ostajao je sam sa našom decom kada nije bilo dovoljno vaspitačica u vrtiću, menjao ih je kad su bile na bolovanju. Za to vreme je decu slikao kad odu u toalet. Grickao im je genitalije, govorio da se igraju dinosaurusa i da je to njihova tajna. Rekao im je da, ako kažu roditeljima za to što rade, deca će otići u zatvor - navodi uznemirena M. Ž. za Alo!.

ŠOKANTNO! VASPITAČ PEDOFIL OSMISLIO MONSTRUOZNE IGRE Grickao im genitalije i govorio da se igraju dinosaurusa!

null

Majka petogodišnjaka M. Ž.

Ona kaže da joj je sin rekao da su se sa vaspitačem igrali golicanja.

- Igra se sastojala u tome da je dodirivao dete od glave do pete, a potom prozivao: „Sledeći” i tako redom. Pojedinim dečacima je stavljao ruke u gaćice, dirao im je genitalije - dodaje naša sagovornica.

Kako dalje navodi, I. O. se izjašnjavao kao gej i nije dirao devojčice. Navodno nije imao ni licencu za rad, pa se roditelji sad s pravom pitaju kako je mogao da radi s decom.

I ćerka joj bila žrtva pedofila

Ogorčenoj majci M. Ž. već je jedno dete bilo žrtva pedofila, o čemu smo pisali prošle godine. Zbog seksualnog zlostavljanja njene 13-godišnje ćerke, privatnik B. P. (45) iz Beograda osuđen je prošle godine u Somboru na dve i po godine zatvora jer je devojčicu zaveo i u više navrata seksualno zlostavljao u avgustu 2021. godine. On je poznat javnosti posle trovanja špagetama preko 150 đaka u pet osnovnih škola 2017, posle čega je uhapšen, ali nije krivično odgovarao.

- Ovog puta nisam sama, pojedinim roditeljima je puno teže, jer su njihova deca mnogo gore prošla - kaže naša sagovornica.

Roditelji dece koja su žrtve seksualnog nasilja monstruoznog vaspitača i oni čija deca pohađaju isti vrtić juče su mirno protestovali ispred vrtića i zgrade opštine. Razgovarali su sa predsednikom opštine, a njihovi zahtevi su sledeći.

- Prvo se traži smena direktora vrtića, kao i ostavka predsednika opštine. Tražimo da se dovedu stručna lica koja će da razgovaraju sa decom, jer vrtić nema psihologa. Zahtevamo da se uvedu kamere u vrtiću i da se zaposle kvalifikovani vaspitači - rekli su nam roditelji mališana.

ŠOKANTNO! VASPITAČ PEDOFIL OSMISLIO MONSTRUOZNE IGRE Grickao im genitalije i govorio da se igraju dinosaurusa!

null

B. P. (45) iz Beograda

 

Četiri pedofila uhapšena za dve godine

U Odžacima je za nepune dve godine uhapšeno i osuđeno čak četiri pedofila.

- Prvi je već pušten iz zatvora, posle devet meseci, na koliko je bio osuđen. Drugi je direktor firme u Odžacima koji je lane osuđen na dve i po godine zatvora, treći je radnik, momak kojeg su roditelji pustili da im pričuva decu, jer su bili kućni prijatelji i četvrti je ovaj vaspitač koji u stvari to nije bio - navodi M. Ž.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Eee,

17.05.2023 16:37

Svašta, da ne poverujes kakvih bolesnika ima.