blažić
Foto: Printscreen/Foto: MUP/Printscreen

Oca Uroša Blažića (20) koji je u Duboni i Malom Orašju ubio osam mladih ljudi, a 14 ranio, od dana kada je njegov sin počinio masakr policija čuva od moguće osvete rodbine nastradalih!

Urošev otac je penzionisani pukovnik koji je radio u Generalštabu.

Njegova porodična kuća danima je obezbeđena, što je dodatno iziritiralo meštane Malog Orašja.

- Upravo je on štitio svog sina i zataškavao sva njegova iživljavanja I bahaćenja po selu. On je sigurno odgovoran i za oružje kojim je njegov sin izvršio zločin. On je pukovnik, zašto i on nije pozvan na odgovornost, kao otac dečaka koji je pobio drugove u školi na Vračaru - pitaju se meštani Malog Orašja, svesni da im ništa neće vratiti decu, ali ogorčeni na ćutanje nadležnih.  

Meštani tvrde da je Uroš odranije poznat kao problematični mladić, da je voleo da „divlja“ motorom po centru, a neki sumnjaju da je imao i problema s narkoticima. Jedan od njegovih vršnjaka otkrio je da se Uroš uvek uzdao u svog oca koji ga je štitio kada god bi napravio neku glupost.

- Znamo ga iz srednje škole! Uvek je bio problematičan! Ali ne samo da je bio problematičan već i bahat! Radio je šta god je hteo, a tata je rešavao njegove probleme. Kada su pozivali njegovu majku da dođe u školu, odgovarao bi nastavnicima: „Ma kakva keva, doći će vam moj ćale da vam objasni sve!“ - navodi poznanik.
Uroš je pre dve godine napao čak i policajca u Mladenovcu, tako što ga je udario motociklom koji je vozio.

Jeziv je podatak da je nakon Uroševog hapšenja pretresom vikendice njegovog oca u mestu Šepšin, policija pronašla karabin sa optikom, pištolj, signalni pištolj, dva prigušivača, lovački nož i druge delove oružja, 164 metka različitog kalibra, 13 lovačkih patrona, 12 čaura, 4 signalna metka i 25 komada karabinske municije.

KUĆA UROŠA BLAŽIĆA POD OBEZBEĐENJEM, MEŠTANI OGORČENI: Policija čuva oca ubice iz Dubone, plaši se osvete!

Foto: Youtube/Printscreen

 

Takođe, prilikom pretresa kuće i pomoćnog objekta u naselju Vinjište, policija je pronašla četiri ručne bombe, više kutija sa pištoljskom municijom, više komada puščane municije, okvir za pištolj, dva okvira najverovatnije za automatsku pušku, nosač optike, kao i automatsku pušku bez fabričkog broja!

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Sara

08.05.2023 07:23

Ja sam juce procitala da mu je otac umro od srcanog udara.