"POBIO JE SVOJE NAJBLIŽE" Meštani Dubone otkrili jezive detalje krvoprolića, evo ko je prvi stradao
Foto: Alo/Alo

Meštani Dubone kazali su da su šokirani onim što se u njihovom i drugim mestima dogodilo.

Kažu i da su zgranuti činjenicom da je osumnjičeni za nezapamćeni zločin uvek delovao kao dobro dete i da nemaju predstavu šta bi mogao biti motiv takvog gnusnog čina.

- Krenuo je prvo od Dubone da ubija. Policajac koji je prvi stradao je pokušao da ga spreči. Njega je prvo ubio pa nastavio dalje, koliko ja znam. Navodno se sa njim prvo zakačio - priča meštanin Dubone.

On dodaje da je Uroš sin oficira Vojske Srbije koji radi u Generalštabu u Beogradu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

- Nije bio problematičan, uvek je delovao kao mirno i dobro dete. Njegov otac je sad za Uskrs došao ovde i kupio prase - rekao je sagovornik.

Kako kaže meštanin, prema onome što su oni saznali Uroš je usmrtio i svoje najbliže rođake, navodno jednog svog brata, snaju i dečaka od 12-13 godina, njegovog sinovca.

- U tri sela je napravio krvavi pir, osim Dubone bio je i u Šepšinu i u Malom Orašju. U Malom Orašju je pucao na grupu od oko 20 dece. Zastao je, izašao iz kola i zapucao na njih - priča sagovornik Kurira.

Kako je Kurir saznao na licu mesta, otac i brat U. B. nisu ni znali šta se dešava, a kada je otac saznao samo se srušio na zemlju.

- Otac i brat su izašli na ulicu i kada su ocu rekli šta se dešava on se srušio od šoka - rekli su očevici za pomenuti medij.

JOŠ POLICIJSKIH VOZILA PRISTIGLO U SELO DUBONA! Svi tragaju za ubicom, okolna sela nadleću helikopteri (VIDEO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading