ALO! ISPRED GIMNAZIJE RUĐER BOŠKOVIĆ Zabrinuti roditelji: ''Plašimo se da je jučerašnji masakr pokrenuo talas nasilja'' (FOTO)
Foto: Alo/Foto: Alo!

Kako nezvanično saznaju mediji reč je o učenici koja je pre par meseci napustila ovu školu. 

NE POKAZUJE NI ZRNO KAJANJA Pre dve godine je jedini put prijavio vršnjačko nasilje, išao je kod psihologa sve pričao u policiji

Motiv današnjeg napada još uvek nije poznat.

Kako Alo! saznaje trenutno ispred gimnazije Ruđer Bošković je mnogo roditelja koji su došli po svoju decu. Tu su i školski autobusi.

Uplašeni roditelji su našem novinaru rekli da se sada plaše da pošalju decu u školu, jer je izgleda jučerašnji masakr u osnovnoj školi Vladislav Ribnikar pokrenuo talas nasilja.

- Dokle više. Juče na Vračaru, a danas ovde. Ne znam šta treba da uradimo. Ovo je užas šta se dešava - kaže jedan od zabrinutih roditelja.

Ono što je saznao Alo! na licu mesta je da navodno učenica koja je osumnjičena za napad, prvo napala profesorku istorije, pa je onda jurila.

Potresna je slika ispred gimnazije Ruđer Bošković

Roditelji iz škole u grupama izvode decu i dovode ih roditeljima. Prethodno su decu razvozili školskim minibusevima. Plaču roditelji, plaču deca. Padaki su jedni drugima u zagrljaj, a zatim odlazili.

Inače, ovaj obrazovni kompleks sačinjavaju osnovna i srednja škola, igraonica i vrtić.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA   

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading