"NA ROĐENDANU JE PROVERAVAO DA LI ZASLUŽUJU DA IH UBIJE" Aleksandra Janković za Alo! o masakru na Vračaru
Foto: Alo/Foto: Alo/ilustracija

Maloletni K.K. trenutno se nalazi na opservaciji, a o ovom masovnom ubistvu za Alo! je progovorila psiholog Aleksandra Janković.

--Prerano je za davanje dijagnoza i tačne analize dečaka koji je počinio masakr. Mislim da je on bio žrtva nasilja. Znaci njegovog lošeg psihičkog stanja su se mogli primetiti još dok je imao 10 godina. Tada je objavio jezivu fotografiju na kojoj su mu usta zašivena, a oči precrtane. To je jasno pokazalo njegov psihički razor. Bojim se da je to bio vapaj za pomoć. Ne može da izgovori šta ga muči, a ne može da gleda više- objašnjavala je ona.

-Za ovo nema opravdanje, ali očigledno je da je postojalo vršnjačko nasilje. Veliki je problem to što on nema pokajanje za delo koje je počinio. Otcepljen je od osećanja. Ponaša se kao da je u virtuelnom svetu. Kao da je u video-igrici. On je bez emocije uklanjao sve prepreke koje su se našle na putu do cilja, a cilj je bio ubiti "neprijatelje"- rekla je Aleksandra za Alo!, i dodala:

-Postojali su signali. Mesec dana je planirao. Okidač je verovatno bio taj rođendan na koji je otišao. Mislim da je tu želeo da potvrdi da li su po njegovom mišljenju vršnjaci "zaslužili" da ih kazni. Moraće dugo da se radi opservacija da bi se shvatilo šta se desilo.

SVI DO JEDNOG SA SPISKA SU MU BILI DRUGOVI Učenik Ribnikara koji se spasao sigurne smrti otkrio šta se juče dešavalo

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading