"BIĆE NEZAPAMĆEN MASAKR!" Dečak zapretio da će napraviti pokolj poput onog u Beogradu!
Foto: Alo/Foto: Alo/ilustracija

On je zapretio da će ubiti učenike i radnike u Ekonomskoj školi.

"Onaj dečak što je ubio osmoro dece je kraljina za mene! Onakvo nešto i ja spremam već duže vreme za Ekonomsku školu u Bihaću. Biće nezapamćen masakr u Bihaću, to vam se kunem životom! Kad ste me znali svi osuđivati i izbegavati, zbog toga će da bude terror”, stoji u objavi.

Informaciju o ovom nemilom slučaju ima i policija, što je i potvrđeno iz MUP-a Unsko-sanskog kantona, prenosi Aloonline.ba.

“Imamo informaciju. Obaveštava se i tužilaštvo. To je osoba koja je poznata nama u policiji. Ne znamo koje je godište. Ja mislim da jeste maloletan. Ne znamo da li je iko prijavio. Mi smo to videli na društvenim mrežama i onda mi to po službenoj dužnosti proveravamo”, rekao je Bahrudin Dželalagić, portparol MUP-a USK za portal “Avaza“.

Foto: Printscreen/instagram

 

 

Inače, ovaj dečak je i ranije bio sklon pretnjama i zastrašivanju.

On je u oktobru prošle godine snimio video u kojem potvrđuje da je već silovao, te da će to sa zadovoljstvom uraditi opet.

"Pozdrav ljudi, ja sam A. Z. i ja sam silovao curicu od 12 godina i to ću opet uraditi i ne može mi ništa. To ću opet uraditi. Silovaću ih. Kad vidim tu istu curu, opet ću je silovati, tako da znate. Jesam silovao, i šta hoćete", poručio je maloletni mladić u svom obraćanju na Instagramu.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading