KAKO DA UĐEMO U TO ODELJENJE, ŠTA DA KAŽEMO DECI? Vapaji nastavnika "krvave" škole
Foto: Alo/Alo

Zbog krvavog pira pomahnitalog K.K. u osnovnoj škole "Vladislav Ribnikar" gde su ubijeni domar Dragan i osmoro dece, i ranjeno još šest njihovih drugara i nastavnica istorije, nastavnici ne mogu da se osveste od šoka. 

Užas koji su preživeli, svi prepričavaju kao košmar iz kojeg su se spasli nakon što su doživeli strahotu i gledali smrti u oči. 

Dan posle, nastavnici su skoro nemi jer ne postoje reči kojima bi se mogao opisati rafal dečaka koji je rastao pred njihovim očima i preko noći se pretvorio u monstruma koji je naoružan došao u školu i napravio masakr.

- Kako da bilo ko od nas udje u školu u kojoj je ubijeno toliko dece i naš Dragan?! Kako da nastavnici udju u to odeljenje? Kako da se oporave deca i svi mi zaposleni u kolektivu?! Kako da se u nasoj školi opet čuje dečija graja. I kada cemo mi biti u stanju da nastavimo dalje - pita se Biljana nastavnica tehničkog.

Skrhana od tuge ova sredovečna žena ne nalazi reči utehe, a izuzetno žali i domara Dragana Vlahovića kao i njene kolege i svi učenici koji su išli u tu školu generacijama unazad.

Nastavnica istorije upucana u školi na Vračaru stabilno - Alo.rs

 - Kako da kročimo u hol i naidjemo na prazno nesto gde je obitavao naš Dragan koji je gledao stradanje omiljene dece? On nam je svima bio kao najbliži rod , dočekivao je i pratio svako dete i bio tu za sve nas. Do pre desetak dana je bio na bolovanju zbog bolesnog oca. Tek je nekoliko dana radio. I mi sad treba da njegovim starim roditeljima javimo da im je sun ubijen - neutešno govori nastavnica kojoj su pred očima slike upucane dece i krvi na sve strane.

- Kolega Zoran je u šoku. On je mnogo loše, preteško mu je. Plačući je nosio i prepoznavao krvavu decu - sležući ramenima, skanenjenog lika priča nastavnica.

 Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading