kecamanović
Foto: Printscreen/Printscreen

Otac dečaka K. K. (13) iz Osnovne škole "Vladislav Ribnikar", koji je osumnjičen da je danas oko 8 časova ubio 8 učenika, čuvara i ranio 7 osoba potvrdio je da je oružje koje je njegov sin koristio za krvavi pir, bilo u njegovom vlasništvu.

Na saslušanju je rekao da je u sefu držao puške i pištolje, da je sve bio pod šifrom i kako mu nije poznato kako je njegov sin istu saznao.

- Priznao je da je sina sa 12 godina vodio u streljanu i rekao koju. Otac je rekao da se njegov sin osećao odbačeno, ali da ništa nije primetio. Sin mu je često govorio da se nije uklapao u društvo - kaže izvor blizak istrazi prenose mediji.

Dečak je saslušan u prisustvu majke, a kako je rekao Nikola Uskoković iz Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, on je predat radnicima Centra za socijalni rad.

 

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Dragana

03.05.2023 21:59

Tata bi da se spasi od odgovornosti, pa kad je dete od godina vodio u streljanu i ucio ga da puca sigurno je i ispred njega otvarao sef gde je bilo oruzje.

Gafur

06.05.2023 21:56

Sta kaze tata,kako je saznao,sifru,cudan tata,hteo od sina da napravi heroja,naucio ga da puca,za nagradu mu dao sifru,.