MISTERIJA PRECRTANOG IMENA Pojavila se informacija zašto je dečak ubica uklonio jedno ime sa spiska
Foto: Alo/Alo.rs

On je  imao ceo spisak drigova na kom je jasno navedeno kojim redom će ih likvidirati.

Ono što je svima zapalo za oko je da je poslednje ime sa spiska precrtano, a kako se sumnja, razlog je zbližavanje sa detetom sa spiska.

Načelnik policijske uprave za grad Beograd Veselin Milić obratio se uživo u Vladi Srbije povodom pucnjave koja se desila jutros.

- Nemi smo pred ovom tragedijom. Nas kao pripadnike MUP-a obavezuje o realnom i činjeničnom stanju. Dana 3.5 u 8.42. pozvalo nas je NN lice koje se predstavilo kao K. K. i rekao da je pucao u više osoba u OŠ "Vladislav Ribnikar". Ovom prilikom je smrtno stradalo 8 učenika, 7 devojčica i jedan dečak. Pripadnici MUP-a su po dolasku u školu lišili slobode ubicu. On je duži period planirao ovo. On je izabrao današnji datum zato što je učionica istorije bila blizu izlaza iz škole. U torbi je imao četiri molotovljeva koktela, iz ranca je odmah po dolasku u školu upucao čuvara. Sa vrata učionice je pucao u učiteljicu, a potom i u učenike. Nakon masakra, izlazi napolje i puca u ostale. Sam je priznao da je planirao ovo, a imamo i spisak dece koju je planirao da likvidira. Sam je radio plan ulaza u školu, izlaza i odredio je prioritetne mete. Planirao je tačno kako će koje dete da likvidira - rekao je Milić.

Podsetimo, K. K. je odmah uhapšen u dvorištu škole i izveden je sa lisicama i jaknom preko glave, a prilikom hapšenja, pripadnicima policije je izjavio ovo:

- Pucao sam, jer sam psihopata. 

 

 

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading