RODITELJE UPRAVO ODVODE U  PRITVOR! Uhapšena i majka dečaka koji je izvršio masakr na Vračaru
Foto: Alo/Foto: ALO / Aleksandar Nalbantjan

Nakon pretresa stana, policija je uhapsila roditelje maloletnog učenika Osnovne škole Vladislav Ribnikar Koste Kecmanovića koji je jutros ubio osmoro dece i čuvara škole. Ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić kazao je da je, pored dečaka koji je danas izvršio masakr u školi na Vračaru, uhapšen i njegov otac. Kako smo nezvanično saznali, uhapšena je i majka dečaka.

Dečak je, kako je rečeno na vanrednoj konfenrenciji za medije, imao spisak imena dece koje je planirao da likvidira. U školu je došao sa oružjem koje je uzeo od oca.

"Otac tvrdi da su bila zaključana u sefu pod šifrom, ali očigledno da je dete imalo šifru od tog sefa, nađena su pored dva pištolja još tri okvira puna metaka. Nezvanično, zajedno je sa ocem išao u streljane, trenirao pucanje. U svakom slučaju, i prema ocu biće preduzete zakonom predviđene mere", rekao je ministar policije Bratislav Gašić govoreći o ocu učenika.

Učenik je ubio sedam devojčica, jednog dečaka i radnika obezbeđenja škole.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Komentar

03.05.2023 15:03

Zajedno sa roditeljima treba da budu doživotno u zatvoru....

djole

03.05.2023 15:29

pokupili smo od zapada sve ono sto nije dobro,zakoni se prihvataju sa zapada i ne gleda se da li su primenjljivi kod nas,mi smo balkan ,ne mogu se deca kod nas vaspitavati isto kao recimo u danskoj,nismo isti mentalitet,drzava ne misli o tome,bitno je da preuzme sto vise zakona sa zapada,da ispuni "agendu" i eto sta nam se desava,vratiti roditeljima pravo da vaspitavaju decu na nas,balkanski nacin