ŽELEO JE DA PROMENI RAZRED Učenica škole na Vračaru otkrila nove detalje o dečaku koji je izvršio masakr: Plašili smo se da to ne uradi!
Foto: Alo/Alo: Vladimir Marković/Tanjug

Devojčica je pobegla iz učionice pored one u kojoj je učenik izvršio masakr. Bio je kandidat za đaka generacije, išao je odeljenje u VII/2.

Kako devojčica kaže, prvo je pucao domaru direktno u srce, pa ušao na čas istorije i pucao na celo odeljenje, a dežurnu nastavnicu je, kako devojčica kaže, ubio na licu mesta..

- Nosio je pun ranac nekih stvari, svi su se plašili da ne izađe u školsko dvorište za vreme odmora, jer bi onda bilo mnogo više mrtvih - ispičala je devojčica, prenosi Informer.

Kako je devočica otkrila Informeru, dečak je pre masakra hteo da promeni razred u koji je išao, želeo je da ostane u istoj školi, ali ne i istom odeljenju.

Podsetimo, odličan učenik (14) danas je naoružan tatinim pištoljem došao do škole, pucao u portira zatim u holu ubio tri drugarice, a potom upao na čas istorije i tu pucao u dežurnu nastavnicu, kao i nastavnicu istorije. Ubio je osmoro dece i radnika obezbeđenja, a više njih je ranjeno.

Povodom ovog stravičnog događaja, oglasio se MUP zvaničnim saopštenjem.

- U pucnjavi koja se jutros dogodila u Osnovnoj školi „Vladislav Ribnikar“ na Vračaru ubijeno je osmoro dece i radnik obezbeđenja, dok su šestoro dece i jedan nastavnik škole ranjeni i trenutno su zbrinuti u Urgentnom centru i Tiršovoj. Učenik ove škole K. K. (2009) koji se sumnjiči da je izvršio ovaj zločin pronađen je i uhapšen u školskom dvorištu. Sve policijske snage su i dalje na terenu i intenzivno rade na rasvetljavanju svih činjenica i okolnosti koje su dovele do ove tragedije - navodi se u saopštenju.

OVO SU UBIJENA DECA U MASAKRU U ŠKOLI NA VRAČARU Učenik je sa dva pištolja pucao u Osnovnoj školi, a nastralo je osmoro dece i čuvar

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Jastreb

03.05.2023 13:07

Pogedajte dokumentaciju Psihološko-pedagoške službe o učeniku i videćete veliko nepoznavanje profila učenika. Čemu onda ove službe u Školi? Mnogo je manje bilo ovakvih zločina, gotovo ih nije ni bilo, dok nije bilo tih službi. Oni moraju da rade, da saradjuju sa Odeljenjskim starešinama i predmetnim nastavnicima na žalost misle da su pametniji od svih.