"UPERIO JE PIŠTOLJ U SVE NAS, SVI SU VRIŠTALI" Učenik Osnovne škole na Vračaru kroz plač progovorio o pucnjavi
Foto: Alo/Alo: Vladimir Marković/Tanjug

 Kako pričaju učenici, đak je uperio pištolj u sve koji su se našli u hodniku, kada je nastala opšta panika! Kako pričaju roditelji i učenici koji se nalaze ispred škole, učenik koji je pucao je navodno išao u odeljenje 7-2.

- Čuo sam pucnjavu, neki đaci su odmah izašli u hodnik da vide šta se dešava. Ja sam prvo mislio da se nešto čulo napolju. Svi su počeli da vrište, nastala je opšta panika, svi su krenuli da trče, kada sam izašao video sam ga, on je došao i uperio pištolj u sve nas - kroz plač priča jedan od šokiranih učenika za "Blic".

Deca su u šoku, plaču sve vreme, a roditelji u panici traže svoju decu.- Upucao mi je druga koji je sedeo pored čuvara, čuvar je samo ležao nepomično - priča potreseni učenik koji je sve vreme u šoku.

Kako javlja reporter sa lica mesta, učenike koji su još uvek u školi izvode u turama. Kako se pretpostavlja, neka deca su još uvek u školi.

Učenik (14) je doneo očev pištolj u školu i započeo krvavi pir. On je odveden na ispitivanje u policijsku stanicu.

Prema prvim informacijama četvoro učenika je prevezeno u Urgentni. Nove nezvanične informacije o pucnjavi u školi na Vračaru naslućuju da je tragedija mnogo veća nego što je u prvi mah izgledalo, a prema najnovijim informacijama, osim radnika obezbeđenja, ubijeno je i nekoliko dece. Tačan broj nije utvrđen, mediji spekulišu brojkama od 6 do 8 nastradale dece.

Zatvorene su ulice Kralja Milutina i Svetozara Markovića. Na licu mesta su tužioci i jake policijske mere.

OTKRIVENO STANJE POVREĐENIH! Ovo su poslednja saznanja o ranjenima u Osnovnoj školi na Vračaru

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading