ALO! SAZNAJE NEOBIČNE DETALJE KRVAVOG NAPADA KOD KIKINDE Muškarac izboden u stomak šrafcigerom nasred ulice
Alo!/M. Š.

U tom selu je teško ranjen šrafcigerom. Šta je bio motiv napada nije poznato, ali jeste da je napadač uhapšen, dok je ranjeni čovek operisan:

HOROR NA KALEMEGDANU Pronađeno telo muškarca s prostrelnom ranom

- Pacijent M.D. je u stabilnom stanju i nalazi se na Odeljenju intenzivne nege. Koliko je nama poznato, povređen je u Novom Miloševu, a u bolnicu, oko 21 sat, dopremljen u privatnom automobilu - ekskluzivno saznaje Alo! u kikindskoj bolnici.

Prema našim saznanjima, napadač je iste noći uhapšen u Novom Miloševu. Pripadnici kikindske policiji pružili su podršku kolegama iz Zrenjanina, dok ga nisu preuzeli.

Ovaj krvavi prvomajski incident imao je i jedan neobičan detalj. Vozač koji je u kolima prevozio ranjenog muškarca nije se na ulazu u Kikindu zaustavio na znak saobraćajne policije koja je pojačano kontrolisala saobraćaj kod fabrike ''Zoppas''.

Policijska patrola odmah je krenula za vozilom i pratila ga do bolnice, kada je bilo jasno da je slučaj hitan i da je u pitanju borba za ljudski život. Do Prijemnog odeljenja bolnice prvo je stigao automobil u kome je bio teško ranjeni muškarac, a za njim i službeno vozilo kikindske policije.

Prtaite najnovije VESTI SA FRONTA     

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading