VILJUŠKOM ZA ROŠTILJ NAPAO TV EKIPU Nasilnik koji je napao snimatelja Prve televizije poznat policiji
Foto: Alo/MUP Srbije

Kako saznaju mediji, prošle nedelje napravio je sličan incident kada je u Sremčici posekao vlasnika jedne kafane nožem, a zatim mu demolirao lokal!

MUŠKARCI I ŽENE SE PONAPIJALI, SVAĐALI, PA NASRNULI JEDNI NA DRUGE Ima povređenih u makljaži u restoranu na Bežanijskoj kosi   

Prema nezvaničnim saznanjima Informera N.J. se tada prvo posvađao sa vlasnikom lokala, a zatim mu naneo povrede nožem.

''Prilikom tuče N.J. je posekao vlasnika, a nakon toga je učestvovao u demoliranju lokala. Šteta u kafani je procenjena na nekoliko hiljada evra. Policija je nakon incidenta privela bahatog mladića i protiv njega je tada podneta krivična prijava za nasilničko ponašanje'', kaže dobro obavešten izvor medija.

Naglašava kako je nakon nekoliko dana, osumnjičeni mladić ponovio slično krivično delo, kada je pretio televizijskoj ekipi i napao snimatelja viljuškom za roštilj na Adi Ciganliji.

Podsetimo, u policijskom saopštenju se navodi da je N.J. uhapšen zbog sumnje da je napao i pretio novinarskoj ekipi Prve televizije.

- Osumnjičeni se tereti da je, tokom snimanja televizijskog priloga, krenuo da ubode kamermana viljuškom za roštilj. Nakon privođenja, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu za nasilničko ponašanje, biti priveden Drugom osnovnom javnom tužilaštvu na saslušanje - piše u saopštenju MUP. N.Š.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA    

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading