KO JE MISTERIOZNI ČOVEK SA KOJIM JE ANA VOLŠ PRE SMRTI IMALA AFERU? Nalazi se na listi njenih pratilaca na Instagramu, a jedan detalj je ključan
Foto: Alo/FACEBOOK/PRINTSCREEN

Brajan Volš, koji se u petak pojavio na sudu zbog optužbi da je ubio suprugu, sumnjao je da ga supruga vara. Zbog toga je angažovao i privatnog detektiva, kako bi proverio da li su njegove sumnje tačne.

Tužilac je otkrio da je Volš u decembru posumnjao da ga Ana Volš vara, zbog čega je "skrinšotovao" fotografije jednog njenog prijatelja. Potom je Brajanova majka Dajana unajmila privatnog detektiva tim povodom. Nije poznato šta je detektiv prikupio tokom istrage, kao i zbog čega se Dajana Volš interesovala za to.

Izvesno je da je reč o osobi koju Ana ima među svojim pratiocima na Instagramu, a zasad nije poznato o kome se radi, odnosno nije otkriven njegov identitet. Ne isključuje se mogućnost da će tužilaštvo zatražiti da se pomenuti muškarac ispita tokom postupka, te da će biti upitan o odnosu sa Anom Volš.

Motiv ubistva Beograđanke nije poznat, a takođe se ne isključuje ni mogućnost da je optuženi to učinio jer je sumnjao da ga Ana vara. Takođe, ispituje se i da li je strahovao od toga da će ga Ana ostaviti, s obzirom da su postojale naznake da planira da se odseli iz njihove zajedničke kuće u Kohasetu.

Vođe surovog klana iz Kotora poznate policiji još od mladosti - Alo.rs

Podsetimo, Brajan Volš je negirao krivicu za zločin. Njegova odbrana pokušala je da ospori dokaze koje je tužilaštvo prikupilo protiv njega rečima da ne postoji motiv za ubistvo, te su izrazili sumnju da je zapravo Ana samo nestala.

Gugl pretraga Brajana Volša

Takođe, povodom Gugl pretrage Brajana Volša, u danima nakon nestanka, u kojoj je bilo fraza poput toga "Kako se rešiti tela?", odbrana je istakla da je optuženi pretraživao različite stvari na internetu, te da to ne mora da znači da je iste učinio.

Gugl pretraga Brajana Volša jedan je od ključnih dokaza protiv supruga ubijene Beograđanke.

Slučaj nestanka Ane Volš uznemirio je srpsku i američku javnost. Ono što je počelo kao nestanak, ubrzo se pretvorilo u istragu ubistva.

Ani se trag izgubio 1. januara ove godine, a potraga za njoj počela je tek nekoliko dana kasnije, kada je njen poslodavac prijavio policiji nestanak. Na samom početku, suprug nestale Beograđanke je priveden zbog ometanja istrage. Ubrzo se susreo sa mnogo ozbiljnijim optužbama, za ubistvo supruge.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading