EM KRADE, PA JOŠ TRAŽI NAZAD PARE ZA KRADENU ROBU Nižu se komentari, ljudi ne veruju svojim očima (VIDEO/FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram/Dnevna doza Beograda

Na Instagram stranici Dnevna doza beograda objavljen je snimak nadzornih kamera iz jedne prodavnice sa Vračara. Na video zapisu se može videti kako jedan perfidni kradljivac u zrelim godinama ulazi u lokal, pričajući telefonom i okrenuvši se tako da zaposlena ne vidi, krišom uzima jedan artikal.

U SITNE SATE RAZBILI STAKLO NA IZLOGU, PA UKRALI MOBILNE TELEFONE U Novom Sadu uhapšena dvojica osumnjičenih kradljivaca

Po završetku telefonskog razgovora, govori prodavačici da dolazi u ženino ime, koja je kupila ukradenu robu  pre par dana i da želi povraćaj novca.

Na kraćem objavljenom snimku može se videti kako krađu vešto izvodi, dok se u dužem čuje kako govori da je žena isti proizvod kupila i želi novac nazad.

Gospođa koja je poslala snimak, a jedna je, kako kaže, od zaposlenih u prodavnici sa snimka, ističe da je povrat novca zabranjen bez računa, koji vremešni lupež kod sebe nije imao.

Počeo je prodavačici da preti, pominjao je i inspekciju, kako bi bio uverljiviji i da bi uspeo u svom naumu. Na svu sreću, nije naleteo na naivnog trgovca, pa i pored njegovih pretnjih zaposlena nije želela da mu zameni artikal jer dokaz za kupovinu, odnosno fiskalni račun kod sebe prevarant nije imao.

Po komentarima pratioca ove Instagram stranice je jasno da se radi o prekaljenom lopovu koji operiše po prestonici, a poznat je i trgovcima s Novom Beogradu u čijoj radnji mu je krađa farmerki, nažalost, pošla za rukom. 

Jedna od pratiteljki stranice je dodala da je čovek sa snimka dobro znan i prodavcima butika u Požeškoj ulici, na Banovom brdu gde je sa istim scenarijom i monologom pokušao da uzme novac.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA    

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading