''ZABRLJALA JE, AKO NE PLATI NIKAD SE NEĆE VRATITI'' Mejl koji je primila američka policija baca novo svetlo na slučaj Ane Volš
Foto: Printscreen/Foto: Instagram/printscreen

Prema najnovijim informacijama koje su se pojavile u medijima, policija u Kohasetu, gradiću u kome su Volšovi živeli, dan pre Brajanovog hapšenja dobila je neobičan mejl koji je sugerisano da je Ana kidnapovana.

NIKAD DO SADA OBJAVLJENE FOTOGRAFIJE BRAJANA VOLŠA Evo šta je snimljeno da je kupovao nekoliko sati posle Aninog nestanka    

- Ovde kod nas je neka Ana Volš - pisalo je u mejlu u kojem se aludiralo i na neki nepreciziran posao vredan 127.000 dolara i dodaje da je "ona zabrljala", objavila je televizija WCVB, a prenosi Daily beast.

- Ona je sa nama i ako ne bude platila taj novac... nikad se neće vratiti - pisalo je navodno u mejlu.

Međutim, policija nije otkrivala više detalja u vezi sa ovom porukom.

Objavljene fotografije Brajana

Takođe su objavljene i fotografije sa nadzornih kamera prodavnice na kojima se vidi kako Brajan kupuje sredstva i pribor za čišćenje, kao i kako nosi kesu za smeće.

Pojavile su se i informacije da je Ana Volš navodno bila u ljubavnoj vezi sa muškarcem čije ime još nije poznato. Zbog toga je, navodi se, Brajan unajmio i detektiva.

Među novim informacijama je i da je policija obavila razgovor sa tim muškarcem u Vašingtonu 7. januara, dan pre Brajanovog hapšenja.

''ZABRLJALA JE, AKO NE PLATI NIKAD SE NEĆE VRATITI'' Mejl koji je primila američka policija baca novo svetlo na slučaj Ane Volš

FOTO: QUINCY DISTRICT COURT

 

On je priznao policiji da se "zabavljao" sa Anom. U spisima se navodi da je istražiteljima rekao kako je taj "odnos postajao sve ozbiljniji prethodnih nekoliko meseci i da su proveli Dan zahvalnosti zajedno u Dablinu."

Jedan Anin prijatelj je rekao i da je ona svom suprugu dala "ultimatum" zbog toga što mu je pretila presuda u federalnom slučaju za prevaru i da je planirala da se preseli sa decom u Vašington gde je i radila, prenosi Telegraf.

Pomoćnik okružnog tužioca Norfolka Greg Konor rekao je i da je Ana Volš imala je životno osiguranje na iznos od 2,2 miliona dolara, a Brajan Volš je jedini korisnik.

 

Suđenje se nastavlja u avgustu

Suđenje Brajanu Volšu nastavlja se u avgustu.

Ana Volš nestala je 1. januara, a Brajan je 4. januara prijavio Anin nestanak kompaniji za koju je radila i rekao da je porodični dom u Kohasetu napustila 1. januara ujutru zbog "hitnih poslovnih obaveza" u Vašingtonu gde, međutim, nikad nije stigla.

''ZABRLJALA JE, AKO NE PLATI NIKAD SE NEĆE VRATITI'' Mejl koji je primila američka policija baca novo svetlo na slučaj Ane Volš

Foto: Tanjug

 

Brajan Volš je nekoliko dana kasnije uhapšen zbog ometanja istrage, a zatim je i podignuta optužnica za njeno ubistvo.

Pošto je navodno ubio Anu, Brajan je uzeo dečiji Ajped na kojem je guglao 21 stvar, između ostalog o tome kako raskomadati i osloboditi se tela i to u ranim jutarnjim časovima 1. januara, naveli su istražitelji. Na istom Ajpedu registrovane su slične pretrage od 4:50 ujutru do 14 sati.

Tokom saslušanja, Brajanova advokatica tvrdila je da nema dokaza da je Ana mrtva.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA   

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading