ŽENA U SPLITU NASMRT IZBOLA NEVENČANOG SUPRUGA Komšije u šoku: ''Svađali su se i jutros u pet, ona nije ni izlazila u zadnje vreme''
Foto: Alo/Printscreen

Muškarac je ubijen u stanu u naselju Visoka u Splitu oko 20.30 sati, a prema prvim informacijama sumnja se da mu je smrtonosne rane zadala nevenčana supruga.

BRAJANOVA MAJKA NAJVEĆA MISTERIJA U SLUČAJU "VOLŠ"? Sumnjivo ponašanje svekrve: Unajmila privatnog detektiva da prati Anu, a na suđenju otkriveno ovo

U razgovoru sa komšijama ovog para, mediji su saznali da su se, za sada, nepoznati muškarac i žena doselili na Visoku pre otprilike godinu dana, a oni dodaju da ih ne poznaju dobro.

''Često je bila odsutna'', rekao je muškarac koji se zatekao u blizini mesta zločina, dok je žena sa kojom je bio dodala da ih "nisu dobro poznavali".

Iako ne žive u istoj ulici u kojoj se zločin dogodio, komšije tvrde da su muškarca viđali - ali nju nikada. Objasnili su i da su čuli njihove svađe, ali da ne znaju zbog čega su se svađali. Priznaju da su ih razmirice, ali i uznemirujući čin, šokirali.

''Zaista mi je žao što se to dogodilo. Svađali su se oko pet ujutru, kasnije nisam ni slušao. Ne znam šta se tačno dogodilo, bio sam tamo ispred kuće. Nemam reči, bio mi je dobar komšija'', zaključila je njihova prva komšinica, koja je dodala da u poslednje vreme uopšte nije izlazila iz kuće.

Kako piše Slobodna Dalmacija, oboje imaju oko 50 godina i žive u podstanarskom stanu u porodičnoj kući. Ubistvu je prethodila svađa koju su čule komšije.

''Ona je zapravo s Visa, koliko ja znam, zato je bila ovde živela kao podstanar. Ovo nije bila prva njihova svađa. I šta da vam kažem, ko je mogao da pomisli da će doći do ovoga. Sad smo se svi baš uznemirili - rekao je za medije jedan od komšija.

ŽENA U SPLITU NASMRT IZBOLA NEVENČANOG SUPRUGA Komšije u šoku: ''Svađali su se i jutros u pet, ona nije ni izlazila u zadnje vreme''

Tanjug/Hina/Siniša Kalajdžija

 

Iz Policijske uprave splitsko-dalmatinske je stiglo obaveštenje da je oko 20.35 sati zaprimljena informacija da se u stanu u Splitu nalazi mrtva osoba.

- Na telu osobe postoje tragovi koji upućuju na krivično delo. Osoba koja se dovodi u vezu s događajem nalazi se u prostorijama policije, a nad njom u toku kriminalistička obrada. O događaju je obavešteno i Županijsko državno tužilaštvo. Sledi i vršenje uviđaja - naveli su iz policije.

Čekajući uviđajnu ekipu i dežurnog zamenika Županijskog državnog tužilaštva, policija je obezbeđivala porodičnu kuću u kojoj se zločin dogodio na području Visoke u Splitu. Na terenu su bila dva službena vozila, a policajci su udaljavali sa lica mesta sve koji su im prišli.

Prema nezvaničnim informacijama, prva je na lice mesta stigla ekipa Hitne pomoći, koja je o ovom nemilom događaju obavestila policiju. Žrtva ima višestruke ubodne rane, od kojih je podlegla uprkos naporima medicinskog osoblja.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA    

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading