OBRT U SLUČAJU POKUŠAJA KIDNAPOVANJA DETETA U BEOGRADU Muškarac prišao detetu, a zatim ga zamolio da dođe do ćoška...
Foto: Printscreen/Foto: RINA

Jedna majka dečaka koji ide u drugi razred osnovne škole u Rakovici juče je u roditeljskoj grupi objavila da je njenog sina juče pokušao da otme njenog sina, međutim, kako saznaje nezvanično "Blic", muškarac je njenom detetu prišao kako bi ga zamolio da mu kupi cigarete jer njemu niko neće da proda zbog dugova koje ima.

- Danas oko pola dva, posle časova, stariji čovek je pokušao da odvede mog sina, ne znajući da sam ja s njim, na samom početku kineskog sokačeta (gde su radnje s kineskom robom, prim. aut.), strana bliža pijaci. Tako da možda imamo pedofila koji vreba decu koja posle časova idu sama kući. Dete je zastalo da gleda izlog ranije mobilnih telefona, a ja sam bila nekoliko metara dalje. Taj čovek mu je prišao, uhvatio ga za vrat otpozadi i rekao: "Je l mogu nešto da te zamolim" i krenuo da ga vodi tako držeći ga za vrat. Potom mu je rekao: "Dođi ovamo iza ćoška da vidiš nešto". Prošao je da ga provede kroz uski prolaz što vodi iza, na parking, gde su tezge sa alatom i farbama - tvrdila je majka u poruci.

Međutim, prema nezvaničnim informacijama "Blica" za sada je utvrđeno da se pokušaj otmice nije dogodio.

Naime, prema informacijama koje posedujemo, policijski slużbenici PS Rakovica identifikovali su D. P. (63).

- U policijskoj stanici je obavljen razgovor. On je izjavio da je zamolio dečaka da mu kupi cigarete na obližnjoj tezgi, jer se sa prodavcem posvađao pre par meseci nakon čega se pobunila dečakova majka, kojoj se on izvinio. Nakon obavljenog razgovora obavešten je dežurni zamenik Drugog osnovnog javnog tužilaštva koji se izjasnio da se od muškarca zaprimi službena beleška od građana i dostavi izveštaj - navodi izvor "Blica" upoznat sa slučajem.

Prema tvrdnjama našeg izvora u blizini se nalazi osnovna škola "Branko Ćopić" koja ima školskog policajca.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading