SRPSKI PRELJUBNICI Švaleri nesvesno cvrkuću s ljubavnicom kao s Miletom majstorom!
Foto: Alo/Printscreen

Predrag Balcacanović, predsednik Srpske asocijacije telohranitelja (S.A.B.) u emisiji Dosije 192 (koju možete pogledati na našem portalu i Jutjub kanalu) kaže da supruge počinju da sumnjaju u vernost svojih muževa kada počnu da izlaze svakog vikenda i da izmišljaju službena putovanja. Prema njegovim rečima, žene znaju da uoče sitnicu koja je čak i detektivima u prvi mah nebitna i da krenu u istragu.  

 - Kada se se sumnja u neku preljubu, pogotovo danas, taj povod su uglavnom mobilni telefoni. Sedenje, kuckanje, razgovori retko... Valjda niko nije toliko nenormalan da sa ljuabanicom  priča usred kuće kao sa Miletom majstorom. Međutim, dešava se da nesvesno počnu da zvrkuću i pijuču, tako da ton i boja glasa lako mogu da ih odaju dok pričaju sa nekim jer će retko ko da tepa majstoru - tvrdi detektiv.     

Balcacanović navodi da je bilo puno slučajeva da su i muž i žena istovremeno odlazili na put i da su se slučajno sretali u hotelu, restoranu ili na nekoj raskrsnici.   

- To su situacije u kojima oboje moraju da pognu glavu. Kako ja da napadnem tebe ili ti mene ako smo oboje krivci - navodi detektiv.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading