Velko Belivuk
Foto: Alo/Foto: Alo

S. M. (42) je u nedelju uhapšen zbog sumnje da je pištoljem pretukao svoju polubraću I.M i L.M, a sumnja se da je tukao i svoju bivšu suprugu, zbog čega će ona biti saslušana pred Drugim osnovnim javnim tužilaštvom u Beogradu!

Kako su mediji navodili, osumnjičeni S. M. je bio hapšen kao član kriminalne grupe Veljka Belivuka.

- Imajući u vidu da su poslednjih dana u dnevnoj štampi u više navrata objavljivani tekstovi u kojima se navodi da je bivša supruga okrivljenog S.M, protiv koga se pred Drugim OJT u Beogradu vodi postupak zbog izvršenja krivičnog dela Nasilje u porodici ( u odnosu na braću, oštećene I.M i L.M) i krivičnog dela Nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija (jer je kod njega prilikom pretresa stana pronađena određena količina municje), i koji se nalazi u pritvoru, trpela višegodisnje nasilje, koje prethodno nije prijavljivala nadležnim organima, postupajući zamenik javnog tužioca podneo je zahtev nadležnoj PS Čukarica da obavi razgovor sa J.R.M na sve okolnosti koje su u medijima i izneti, nakon čega će se doneti odluka o podnošenju dopune krivične prijave protiv S.M i za krivično delo Nasilje u porodici i u odnosu na bivšu suprugu, u cilju sprovodjenja jedinstvenog postupka - navodi se u saopštenju Drugog osnovnog javnog tužilaštva!

Beogradski mediji navode da je S.M. bio uhapšen sa grupom Veljka Belivuka i Marka Miljkovića zbog sumnje da je bio njihov član ali je pušten. Takođe navode da je S.M. kum Miljkovića

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading