OTKRIVENI STRAVIČNI DETALJI NA SUĐENJU, AMERIKA U ŠOKU Brajan Volš je zbog ovoga ubio Anu?
Foto: Printscreen

Suđenje Brajanu Volšu (48), koji se tereti za ubistvo svoje supruge Srpkinje Ane Volš (39), koja je misteriozno nestala kraj Bostona u novogodišnjoj noći, nastavljeno je juče! Na ročištu je iznesena šokantna tvrdnja da je Brajan sumnjao da ga Ana vara i da je zbog toga unajmio privatnog detektiva!

Brajan Volš je juče doveden u zgradu suda nedaleko od Bostona sa lisicama i lancima na nogama. Primećeno je da je znatno smršao, da je obrijao bradu i skratio kosu. Ovog puta je imao ozbiljnu i zabrinutu facu.

Na suđenju pre nego što je počelo iščitavanje optužnice hronološki od samog nestanke Ane Volš do Brajanovog hapšenja izneseni su šokantni detalji.

- Tužilaštvo je otkrilo da je Brajan sumnjao da ga je Ana varala i da je zbog toga angažovao i privatnog detektiva. Naveli su da bi motiv stravičnog zločina mogao da bude i to što postoji mogućnost da je Ana planirala da ga ostavi i sa decom se preseli u Vašington gde je radila - navode američki mediji.

OTKRIVENI STRAVIČNI DETALJI NA SUĐENJU, AMERIKA U ŠOKU Brajan Volš je zbog ovoga ubio Anu?

Printscreen

 

Takođe je istaknuto da u danu kada je Ana nestala Volš je bebisiterki rekao da će on i Ana otići na kasni branč, a zatim je rekao da su promenili planove i da je Ana morala da se vrati u Vašington.

Sledeće ročište zakazano je za 23. avgust, a Volš će ostati u pritvoru bez mogućnosti kaucije. 

Podsetimo, Ana Volš je misteriozno nestala 1. januara posle porodično proslave u njihovom domu u Kohasetu. Sumnja se da je Brajan nesrećnu ženu izbo, iskasapio je i otarasio se delova tela. Brajan Volš, pored ubistva, tereti se za obmanjivanje policijske istrage i za ometanje pravde i nepropisno prenošenje ljudskog tela.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading