OTKRIVEN MOTIV ZA UBISTVO ANE VOLŠ Imala polisu životnog osiguranja od 2,7 miliona dolara, čiji je on bio jedini korisnik
Foto: Printscreen

Naime, tužilac Greg Konor je danas izneo i navode da je Brajan Volš počeo da sumnja da je njegova žena imala aferu u decembru 2022. sa jednim od njenih prijatelja iz Vašingtona, gde je u to vreme radila. Istražitelji su rekli da je Volš naterao njegovu majku da unajmi privatnog detektiva u Vašingtonu da sprovodi nadzor nad Anom u svrhu dokazivanja neverstva.

Međutim, na sudu u četvrtak, Volšova advokatica je rekla da je njegova majka delovala sama.

OTKRIVEN MOTIV ZA UBISTVO ANE VOLŠ Imala polisu životnog osiguranja od 2,7 miliona dolara, čiji je on bio jedini korisnik

 

 

- Rekla je gospodinu Volšu da to radi. On joj je rekao 'ti si luda, Ana je dobra devojka, ali samo napred. Pokazaće se da si pogrešila'" - rekla je advokatica odbrane Trejsi Majnor.

Istražitelji su rekli da je Ana Volš, 39, majka tri mlada sina, poslednji put viđena u ranim satima 1. januara, ubrzo nakon što je večerala kod kuće sa suprugom i prijateljem.

Prijatelj je otišao oko 1.30 ujutru, oko tri sata pre nego što je policija utvrdila da je Brajan Volš započeo seriju užasnih internet pretraga o tome kako da odloži telo. Na njegovom suđenju u januaru, tužioci su rekli da je Brajan Volš 1. januara "raskomadao Anu Volš i odbacio njeno telo". Ostaci nisu pronađeni.

Tužioci kažu da imaju više od 20 Gugl pretraga koje je Brajan navodno napravio na kompjuteru svog sina u vezi sa odlaganjem tela, da su pronašli više od 10 kesa smeća u kojima je bila Anina krvava odeća i lične stvari, kao i dva noža i sekiru. Nekoliko predmeta bilo je prekriveno krvlju i Aninim i Brajanovim DNK.

Tužilac Konor je u četvrtak otkrio da krvava testera koju su pronašli ima fragment kosti, ali da se još uvek obrađuje za DNK.

- Takođe, 'volvo' gospodina Volša takođe je bio pozitivan na prisustvo krvi na vozačevom sedištu, patosnicama suvozača i zadnjem delu prtljažnika - rekao je on sudu.

Takođe je rekao da Ana Volš imala životno osiguranje u vrednosti od 2,7 miliona dolara i da je njen suprug Brajan bio "jedini korisnik".

Brajanu Volšu danas je odbijena kaucija, iako se njegov advokat se nadao da će ga osloboditi za 250.000 dolara, rekavši da nema tela, oružja ubistva, motiva i dokaza da sumnja da je njegova žena imala aferu.

Novo suđenje zakazano je za 23. avgust.

 

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

 

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading