POLICIJA RADI NA SLUČAJU RANJAVANJA VUKA J. NA PETLOVOM BRDU
Foto: Alo/Foto: Instagram/printscreen

Veruje se da je reč o opomeni i prebijanju starih dugova. Ranjeni mladić je, inače, od ranije poznat policiji.

Komšije Vuka J. su još u šoku zbog pucnjave u njihovom kraju, zbog koje niko nije smeo da izađe iz zgrade, ispred koje je došlo do oružanog napada.

- U kraju se priča da je maskirani napadač čekao Vuka sakriven u žbunu - pričale su juče stanari okolnih zgrada. - Kada je ovja naišao, on je iskočio i zapucao. Čuli su se jauci, ali niko nije smeo da izađe i da mu pomogne. Kroz prozor su gledali šta se dešava.

Navodno, njegova devojka živi u blizini i čula je pucnje. Jedina je istrčala napolje kako bi mu pružila pomoć. Iako ranjen Vuk J. je pozvao prijatelja telefonom. Hitna pomoć i polcija su stigli gotovo istovremeno. Vuk J. je prebačen do Vojno-medicinske akademije (VMA),gde mu je pružena pomoć. Pogodila su ga dva metka, u stomak i rame, i on je odmah operisan.

- Veliki broj polciajaca se skupio i radili su uviđaj do duboko u noć - navode komšije. - Priča se da su forenzičari pronašli dve čaure. Ovo nije prvi napad na njega. I ranije je pucano, ali je tada prošao bez povreda.

Inspektori kriminalističke policije Beograda istražuju ovaj slučaj, a , navodno, mladić je rekao da nije video ko je pucao, niti zna ko bi mogao da mu naudi. Jednom rečju - odbio je saradnju sa policijom.

- Vuk J. je od ranije imao problema sa zakonom - navodi naš izvor. - U tim kriminalnim poslovima se i traži motiv vezan za preksinoćni napad.

Policija je nastavila i juče da razgovara sa stanarima ove ulice, a uzeti su i snmci sa video-nadzora u široj okolini, kako bi se utvrdilo da li je na nekima zabležen sumnjiv auto ili osoba.

 

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading