TAKSISTA POKUPIO DVOJE DECE PA SKRENUO SA RUTE Drama u naselju Ledine: Policija se odmah dala u poteru
Foto: Shutterstock/ taknote

Prema nezvaničnim saznanjima Informera devojčica (15) pozvala je taksi sinoć oko 19:45 i naručila vožnju od "A" bloka na Novom Beogradu do jedne igraonice u Dobanovačkoj ulici u Zemunu.

- Ubrzo je taksista došao na njihovu adresu, a devojčica je zajedno sa drugom (14) ušla u automobil i ponovila taksisti adresu na koju treba da ih odveze, udaljenu svega desetak minuta vožnje - kaže izvor iz istrage.

Nakon pola sata, priča sagovornik Informera, majka devojčice ju je pozvala da pita kakva je atmosfera na rođendanu, a onda se šokirala kada joj je ona rekla da su još uvek u taksi-vozilu i da ih taksista vozi ka aerodromu.

Ovo je sve što treba da znate o novom DUAL radaru: Lovi sve, bahatim vozačima odzvonilo - Alo.rs

- Uplašena majka odmah je pozvala policiju i prijavila ceo slučaj. Do detalja je objasnila gde je taksista trebalo da odveze decu i da umesto u Zemun, decu vozi u pravcu  aerodroma u Surčinu - dodaje sagovornik.

Prema njegovim rečima policija se odmah dala u poteru za automobilom "reno megan" i ubrzo ga zaustavila u Surčinskoj ulici u naselju Ledine.

- Dvoje dece je odmah predato majci, a taksista (29) je saslušan. On je izjavio da je iz nepoznatog razloga skrenuo sa rute kretanja i da se izgubio u gradu. Navodno je promašio nekoliko ulica prilikom vožnje do Zemuna i prema njegovoj priči, sve vreme je pokušavao da odveze dvoje dece na zadatu lokaciju - objašnjava izvor iz istrage.

Prema saznanjima Informera policija i tužilaštvo još uvek utvrđuju da li u postupcima taksiste ima elemenata nekog krivičnog dela. 

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading