OPTUŽEN ZA UBISTVO SUPRUGE ANE Brajan Volš danas izlazi pred sud: Ova tri dela mu se stavljaju na teret
Foto: Shutterstock/Facebook

Velika porota okruga Norfolk je 30. marta optužila Volša (47) u vezi sa smrću njegove supruge Ane, za koju tužioci kažu da ju je suprug ubio pre nego što je raskomadao njeno telo i odložio u tri kese za smeće koje je bacio u kontejnere u tri stambena naselja.

Tužioci su u prvom pojavljivanju Volša pred sudijom 18. januara izneli niz užasnih detalja. Oni su predstavili dokaze da je Volš obmanuo policiju na početku istrage o njegovoj nestaloj ženi i na Guglu pretraživao u danima nakon njenog nestanka "Koliko dugo pre nego što telo počne da miriše" i "Kako zaustaviti telo od raspadanja".

Očekuje se da će Volšu u četvrtak biti pročitane optužbe protiv njega po sledećim optužbama za krivična dela: ubistvo, obmanjivanje policijske istrage/ometanje pravde i nepropisno prenošenje ljudskog tela.

Evo u kakvom je stanju mladić upucan u sačekuši na Petlovom Brdu - Alo.rs

Optužnica prenosi slučaj Volš sa Okružnog suda Kvinsi na Viši sud u Norfolku, što je proceduralni korak koji slučajevi ubistva preduzimaju u sudskom sistemu Masačusetsa.

Brajan Volš je ranije na sudu u Kvinsiju rekao da nije kriv.

Da podsetimo, Ano Volš se svaki trag gubi 1. januara ove godine.

On je uhapšen nedelju dana nakon nestanka supruge, prvo zbog ometanja istrage, a zatim i zbog njenog ubistva, s obzirom na to da su istražitelji pronašli tragove krvi u podrumu kuće i Aninim stvarima koje je Brajan bacio na deponiju, kao i pretraga na internetu, među kojima je bila i ona o tome kako da ukloni telo bez dokaza.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading