SRBI NE PRAŠTAJU PRELJUBU "Moj dečko ne veruje da više NE SPAVAM sa svojim mužem" Privatni detektivi otkrivaju tajne svog posla (VIDEO)
Foto: Alo/Alo!

Muškarci i žene koji su skloni preljubi u stanju su da smišljaju neverovatne izgovore da bi sakrili svoj „prljav veš“, a odnedavno je postalo moderno da supružnici imaju dečka i devojku sa strane! Slobodan Zečević Zeka, licencirani poligrafski ispitivač, koji je 30 godina radio u MUP-u Srbije otkriva u emisiji Dosije 192 (koju možete pogledati na našem portalu i Jutjub kanalu) da je najveće iznenađenje doživeo posle odlaska u penziju kada su u njegovu agenciju počeli da dolaze muževi i žene i traže da na detektoru laži proveri da li su im ljubavnici verni!

On je bio šokiran kada je direktorka jedne ugledne firme tražila da ona i muž, u prisustvu svojih ljubavnika, idu na detektor laži, govoreći: „Moj dečko ne veruje da više ne spavam sa svojim mužem!“. Zećević nam je kroz smeh prepričao situaciju u kojoj se tada zatekao.

- Rekla je da su oboje odavno prestali da ispunjavaju svoje bračne dužnosti, govoreći: „Ja imam dečka, a muž ima žensku. Njih dvoje su navalili da sa njima dođemo na testiranje“. Ljubavnik je hteo da čuje da li ona i dalje spava sa svojim mužem pošto je sa zakonitim bračnim drugom živela u istoj kući. Oni imaju kuću sa bazenom, ali ljubavnik nije mogao da spava tamo zbog njene ćerke... Ni ljubavnica njenog muža nije spavala tamo. Oboje imaju iznajmljena dva stana za takve stvari – navodi Zečević i priznaje da se tada našao u neobranom grožđu.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading