U GADŽINOM HANU OTVORENO VATROGASNO-SPASILAČKO ODELJENJE Spasioci će sada stizati na lice mesta za nekoliko minuta
Foto: Alo/MUP Srbije

Čaušić je rekao da će nova vatrogasna jedinica, koja je po nalogu ministra Gašića prvi put formirana u Gadžinom Hanu, imati izuzetan značaj za podizanje bezbednosti stanovnika ove opštine od požara i svih drugih vanrednih događaja.

EVO KADA, GDE I KAKO NASILNICI NAJČEŠĆE NAPADAJU SVOJE ŽRTVE: MUP apeluje na građane da prijave nasilje! 

''Pripadnicima najbliže Vatrogasno-spasilačke jedinice, odnosno Vatrogasno-spasilačkog bataljona Niš, trebalo je do sada najmanje pola sata do stizanja na lice mesta u Gadžin Han", naveo je Čaušić i dodao da će sada, sa otvaranjem nove vatrogasne jedinice, vreme stizanja na bilo koji vanredni događaj biti svega nekoliko minuta u naseljenom mestu Gadžin Han, a svakako i daleko brže do udaljenijih sela ove opštine.

Čaušić se zahvalio rukovodstvu opštine na ustupanju objekta za smeštaj vatrogasnih vozila i opreme, kao i na podršci za formiranje nove vatrogasne jedinice i naveo da je to pravi primer saradnje Ministarstva unutrašnjih poslova i lokalne samouprave.

Istakao je da Ministarstvo unutrašnjih poslova intenzivno radi na poboljšanju uslova svih pripadnika Sektora za vanredne situacije, kako po pitanju izgradnje novih objekata i rekonstrukcije postojećih, tako i po pitanju nabavke vatrogasnih vozila i opreme.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA    

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading