JEZIV PRIZOR U SELU U KOM JE BRAT BRATU SEKIROM ODSEKAO GLAVU Dva policajca čuvaju mesto zločina! Meštani zaobilaze KUĆU STRAVE (VIDEO)
Foto: Printscreen/Foto RINA

Sablasna ulica koja vodi pored mesta zločina, zatvoreni prozori na okolnim kućama i traka koja obeležava mesto zločina ulivaju jezu meštanima.

- Još uvek smo u šoku zbog toga što se dešilo kod naših suseda. Jeza nas prolazi svaki puta kada vidimo tu kuću i pomislimo na montruozni zločin koji se juče dogodio. Sada samo dva policijaca obebezbedjuju mesto zločina i postavljena je traka. U krugu od 100 metara, nećete ni jednog pešaka pronaći jer su prizor jeziv. - pričaju meštani za agenciju RINA.

Oni dodaju da su se braća u njihovo selo doselila sa Kosova i Metohije pre određenog vremena i da su se često svađali. Muškarac koji se sumnjiči da je ubio brata bio je na psihijatrijskom lečenju, ali je pušten prošle godine.

- Brat koji je ubijen došao je sa mnom autobusom iz centra sela.Bio je u kupovini namirnica. Voleo je da popije, a da li je to bio razlog i ove svađe koja je krvavo završila ne možemo da tvrdmo. Otišao je ka kući, a kasnije smo videli ovog mlađeg kako je izleteo napolje i dozivao pomoć govoreći da mu je brat ubijen. Ekipa je brzo stigla, ali nesrećnom čoveku nije bilo spasa. Nakon toga došla je policija i uhapsila počinioca - dodaju komšije.

M.S. koji je osumnjičen da je svog brata usmrtio sekirom, pronađen je na mestu ovog kravog dogadjaja. On će dalje biti procesuiran u skladu sa zakonom.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading