BIZARNI DETALJI NASILJA KOD SOPOTA Iskopao grob ženinom dečku
Foto: Printscreen/Društvene mreže

Nasilje nad devojčicom otkrili su lekari koji su pozvali policiju zbog povreda na njenom telu, a ona je ispričala da je modrice i podlive zadobila od svog oca.

Kako saznajmeo, njega je pre mesec dana napustila supruga jer nije mogla da trpi nasilje i otišla je da živi sa drugim čovekom u Veliku Planu.

Policija i hitna pomoć često su bile na adresi ovog muškarca zbog njegovog problema sa alkoholom i nasilničkim ponašanjem, a juče mu je određen pritvor do 30 dana.

Kako su nam ispričale komšije, on je bio izvanredan čovek sve dok ne popije.

- Nikakav problem sa njim dok ne popije, a onda kad se to desi viče na ulici i svako malo eto policije jer on tuče ženu. Ona se onda pokupila i otišla sa mlađom, dok je starija ćerka ostala da ide ovde u školu - kaže komšija.

- Ljutio se i što ćerka neće više da ide u školu, ko zna šta mu se desilo. On je bio u Drajzerovoj na odvikavanju od alkohola, ali nije se zadržavao i nije bilo nikakvog poboljšanja - objašnjava on.

 

Uhapšeni muškarac je, malo nakon što ga je žena napustila na društvenim mrežama objavio da je svom suparniku, a ženinom partneru, iskupao raku.

Naime, on je objavio fotografiju na kojoj se vidi kako kopa raku, a u komentarima se ljudi pitaju da li je to iskopao za ženinog ljubavnika.

Jedna njegova prijateljica u komentarima je pitala da li je to za ženinog novog partnera, dok je drugi prijatelj napisao da se suparnik spremi.

 

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading