SVEDOK OKRIVLJENI OTKRIO ŠOKANTNE DETALJE UBISTAVA U ATINI  Ubistvo Dedovića prenosili uživo: "Prosuli smo mu mozak u supu!"
alo.rs/printscreen

Suđenje ekipi Veljka Belivuka nastavljeno je juče pred Specijalnim sudom u Beogradu izalaganjem svedoka okrivljenog Nikole Spasojevića! Do detalja je opisao ubistvo glavešina „škaljaraca“ u restoranu u Atini 2020. godine, kao i da su se ubice hvalile da su vođi Igoru Dedoviću „prosuli mozak u supu“.

SVEDOK OKRIVLJENI OTKRIO ŠOKANTNE DETALJE UBISTAVA U ATINI  Ubistvo Dedovića prenosili uživo:

Foto: Alo.rs

 

Spasojević je pričao o ubistvu Ljubomira Kiće Markovića, Miljkovićevog kuma Kojića, a najviše je šokirao detaljima o ubistvu vođa škaljarskog klana Igora Dedovića i Stevana Stamatovića 10. januara 2020. u restoranu u atinskom predgrađu Vari. On je rekao da iza tog ubistva stoji Belivukova ekipa i da je i sam učestvovao u organizaciji.

SVEDOK OKRIVLJENI OTKRIO ŠOKANTNE DETALJE UBISTAVA U ATINI  Ubistvo Dedovića prenosili uživo:

Foto: Alo! arhiva

 

Komadali tela, pa jeli picu!

Svedok okrivljeni izneo je i detalje ubistva Gorana Mihajlovića.

- Kada smo se rešili ostataka, otišli smo do jedne picerije u Borči. Belivuk, Miljković i Miloš Budimir naručili su picu, jer nisu jeli ceo dan. Tada su mi rekli da će mi Veljko i Marko pokloniti „golf“ jer sam im pomogao u ubistvu i rešavanju tela. Nisam želeo, jer nisam hteo da me više zovu za izvršavanje dela - tvrdio je Spasojević.

 

- Pošto nisam imao novca za gorivo i putarinu do Grčke, sa Veljkom sam se našao na pumpi da mi da pare. Dogovor je bio da krenem kolima dva sata pre njega - pričao je Spasojević, i opisao do detalja odlazak u Atinu.

- Našli smo se na pumpi u Grčkoj. Putovali smo celu noć i pred jutro došli u Atinu. Belivuk je kontaktirao usput sa drugom koji je trebalo da nas dočeka, neki Rosi na Skaju. On nam je poslao lokaciju podzemne garaže gde treba da ostavimo auto, odatle smo uzeli taksi i otišli do stana gde smo bili smešteni. Ne znam Rosijevo ime, ali bih ga prepoznao. Sutradan mi je Veljko rekao zašto smo došli, da treba da bude likvidiran visokopozicionirani „škaljarac“ Lisac, za kog mi je posle rekao da je Dedović - kazao je Spasojević, istakavši da su za direktne izvršioce angažovani Ljubomir Lainović, Milinko Brašnjović i „neki Leptir i Matori“.

SVEDOK OKRIVLJENI OTKRIO ŠOKANTNE DETALJE UBISTAVA U ATINI  Ubistvo Dedovića prenosili uživo:

Nikola Spasojević Društvene mreže

 

Tog dana kada je izvršena likvidacija, kako je ispričao, imali su lajv prenos ubistva „škaljaraca“. Kazao je da su Belivuk i takozvani Rosi išli do tržnog centra da pokušaju da nađu Dedovića, a da je on ostao u smeštaju.

SVEDOK OKRIVLJENI OTKRIO ŠOKANTNE DETALJE UBISTAVA U ATINI  Ubistvo Dedovića prenosili uživo:

Foto: privatna arhiva

 

Mesarova žena se smejala i slala poljupce!

Na suđenju se po prvi put u sudnici pojavila Tanja Miljković, supruga Marka Miljkovića. Bila je jako raspoložena sve vreme. Smejala se, mahala i slala poljupce svom suprugu, koji se okretao ka njoj. Ono što su mnogi primetili jeste to da se smejala iako je svedok okrivljeni pričao o kući u Ritopeku, uklanjanju tela i Kićinom ubistvu. Ona se nalazila u posebnoj prostoriji koja se nalazi odmah iza okrivljenih. 

 

- Javio mi je da spakujem stvari iz stana i da ga sačekam. Došao je sa Rosijem, oni su vozili rent-a-kar auto. Rekli su da su našli Dedovića i da su počeli da se dopisuju sa četvoricom iz tima ubica. Bio je lajv prenos, Lainović je pisao kako kreću, kako stižu tamo. Javili su Lainović i Brašnjović kada su završili - kazao je on.

Istakao je da je posle likvidacije dva puta išao u Makedoniju kako bi isplatio novac Lainoviću i Brašnjoviću.

- Ispričali su mi da su prvo u restoranu prišli za pogrešan sto, a da je Brašnjović prvi prišao Dedoviću i da mu je „prosuo mozak u supu“, a da je Lainović ubio Stamatovića - kazao je Spasojević.

Istakao je da je prvi put izvršiocima odneo 2.600 evra, a drugi put 36.000 evra i „roleks“.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading