MAJKA NASILNIKA IZ SOPOTA ZAVAPILA "Obesiću se! Želim da me nema više... ne mogu da podnosim ovu muku!"
Foto: Privatna arhiva/Facebook

Slavka M. iz naselja Parcani u Sopotu, majka nasilnika koji je šesnaestogodišnju ćerku Dušicu tukao zverski, u izuzetno je teškom psihićkom stanju, a u izjavi za portal Republika.rs tvrdi da će sebi oduzeti život i da je ozbiljna u toj nameri. 

- Obesiću se, rešila sam čvrsto. Ne mogu više da podnosim ovu muku. Moj Srđan je alkoholičar, teški alkoholičar. Raspala su mu se dva braka zbog pijanstva. Kad je trezan, on ćuti, a kada je pijan on ne zna za sebe i nasilan je. Muka moja. Trovala sam se lekovima i srce mi je radilo samo tri odsto, ali sam preživela, a to nisam želela. Samo želim da me nema više - govori Slavka i dodaje da je kod kuće ostala sa drugom Srđanovom ćerkom koja je privržena ocu uprkos svemu. 

- Mlađa ćerka koju je moj sin dobio sa ženom Ivankom je privržena ocu, a starija Dušica je majčino dete, međutim tu Ivanku ne zanima niko drugi osim ljubavnika kojeg je našla u Velikoj Plani. I moju ćerku su umešali u to. Srđanu je otac sada odneo stvari u zatvor. Meni život više ne treba, jer imam samo muku. Umorna sam i njegovo dvoje dece iz prvog braka sam ja odgajala. Bila sam im staratelj. Starija ćerka iz njegovog prvog braka ima i decu, dve ćerke od 8 i 6 godina.  I ta žena prva je imala mučan brak sa Srđanom i sama je bila sva haotična jer je njen celokupan život haotičan - svedoči majka nasilnika iz Sopota. 

MAJKA NASILNIKA IZ SOPOTA ZAVAPILA

Facebook

 

Ona tvrdi da je Dušica sa ocem mnogo puta imala sukobe kojima je prisustvovala, ali da nije mogla da ih speči. Opisuje kako je došlo do nasilja zbog kojeg je reagovala i policija. 

- Dušica i Srđan su se prvo svađali verbalno, pale su teške reči i njemu se usled alkoholisanog stanja pomračio um pa je nasrnuo na nju kada ga je pogodila šoljom i krenula na njega nožem - zaključuje Slavka M. za portal Republika.rs.

Da podsetimo, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova iz policijske stanice Sopot uhapsili su Srđana M. (46) zbog nasilja u porodici. Osumnjičeni je 17. aprila u porodičnoj kući u ulici Milana Ilića vređao, pretio i više puta udario svoju ćerku Dušicu M. (16), nanevši joj tom prilikom lakše povrede.

Policija je odmah reagovala i uhapsila nasilnika.

Zamenik tužioca OJT u Mladenovcu je naložio zadržavanje osumnjičenog i njemu je sudija za prethodni postupak odredio pritvor do 30 dana.

Kako se nezvanično saznaje, utvrđeno je da je Srđan M. višestruki povratnik, a policija je samo ove godine protiv njega podnela tri krivične prijave za nasilje u porodici i jednu za ugrožavanje sigurnosti.

Uhapšenog Srđana M. pre mesec dana napustila je supruga jer, navodno, nije mogla da trpi nasilje.

Supruga nasilnika je prijavljivala to policiji, ali se on nije menjao.

Na društvenim mrežama je vređao ženu, nazivao je najpogrdnijim imenima i pretio joj. Kako se pretpostavlja, on je navnodno mislio da ga žena vara.

- Pretio je njoj i njenom navodnom ljubavniku, pisao kako će ih sve tući, kao i razne druge vulgarnosti i gadosti - kaže izvor i dodaje da ga je žena ubrzo posle pretnji i nasilja nad njom napustila.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading