OVO JE RAZLOG JEZIVOG UBISTVA U PANČEVU Izbo nožem jednu komšinicu, pa krenuo na drugu
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen192.rs

Kako saznajemo sa lica mesta od jednog od komšija do svađe je došlo zbog spora oko investitora.

- Zato je on pomahnitao i ubio je. Nesuglasice oko dogovora sa investitorom. On je došao do njene kuće nožem, napao je, krvav išao ulicom, hteo da napadne još jednu ženu ali je pobegla - tvrdi naš sagovornik.

Komšije tvrde da je do svađe došlo zbog spora oko investitora. Kako prenosi Informer, žena mu je navodno rekla da treba da dobije tri stana od investitora, jer ih je htela za tri ćerke.

- On je na to poludeo. Rekao joj je "kako ti tri stana, a ja dva", pošto je i on hteo da sklopi ugovor sa istim investitorom. Potom je zgrabio nož i sa njime četiri ili pet puta izbo nesrećnu ženu - kažu komšije.

Kako navode očevici, osumnjičeni muškarac bio je problematičan i "pomahnitao". Žrtva nije živela sama, već je imala i unuke.

Osumnjičeni je uhapšen odmah nakon izvršenja zločina i određeno mu je zadržavanje do 48 sati. Kako je saopšteno iz Višeg javnog tužilaštva u Pančevu, dežurna zamenica javnog tužioca je izašla na mesto događaja radi obavljanja uviđaja, naredila je sudsko-medicinsku obdukciju beživotnog tela i preduzela je druge radnje radi prikupljanja dokaza.

Podsetimo, ovo je drugo ubistvo koje se tokom protekla 24 sata dogodilo u Srbiji. Saša I. (46) iz Leskovca, zvani Kapetan uhapšen je zbog sumnje da je sinoć svirepo ubio svoju emotivnu partnerku Gordanu D. (56).

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading