"OSTAVIO JE ĆERKU (7) DA SAMA ŽIVI U STANU 15 MESECI" Jezivo svedočenje žrtve oca monstruma iz Mirijeva!
Foto: Alo/Facebook printscreen

Ovim rečima je, kako mediji nezvanično saznaju, I. L. (46), žena sa kojom je otac monstrum Uroš Pašajlić (38) živeo u stanu u Borči, dok je njegova ćerka (8) živela zatočena u iznajmljenom stanu u Mirijevu, opisala na saslušanju u Prvom osnovnom tužilaštvu u Beogradu kako je prvi put posumnjala u ono u šta je verovala 15 meseci. 

Nasilje u porodici koje je prijavila I. L. spasilo je sigurne smrti devojčicu koju je otac držao zaključanu i samu u stanu.

Neuhranjena

Podsetimo, policija je neuhranjeno dete pronašla u kadi u stanu u Mirijevu 24. marta, pošto je I. L. sa teškim povredama otišla u policiju, prijavila nasilje u porodici i sa inspektorima podelila svoje sumnje da se u Mirijevu nalazi dete na ivici smrti. Policija je otišla u stan, provalila vrata koja nisu imala čak ni kvaku, i zatekla jeziv prizor, ali ne i oca devojčice.

Posle četiri dana potrage, on je uhapšen na Karaburmi. Na saslušanju u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu, Pašajlić nije želeo da iznosi odbranu, niti je pitao za zdravstveno stanje svog deteta.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading