LESKOVAČKA MAJKA IZ PAKLA USKORO PRED SUDOM Snimak na kome se vidi kako je tukla svoju decu zgrozio srpsku javnost
Foto: Printscreen

Majka dece N. S. se optužnicom tereti za tri krivična dela nasilja u porodici, reč je o majci koja je tukla svoju decu pre skoro dve godine, a čiji je snimak ovog nasilja zgrozio srpsku javnost.

Protiv nje je podignuta optužnica zbog nasilja u porodici nad oba deteta i nad njenim suprugom.

Otac A. S. se tereti  za nasilje u porodici i M. L. za krivično delo ugrožavanje sigurnosti, saopštilo je Osnovno javno tužilaštvo u Leskovcu.

Ovo tužilaštvo je postupilo po naredbi Osnovnog suda u Leskovcu, kojim je naložena dopuna istrage protiv troje okrivljenih.

Za krivično delo nasilje u porodici izvršeno na štetu maloletnih lica propisana je kazna zatvora od dve do deset godina, za osnovni oblik istog krivičnog dela kazna zatvora od tri meseca do tri godine, a za krivično delo ugrožavanje sigurnosti novčana kazna ili kazna zatvora u trajanju do jedne godine.

Snimak nasilja na kom se vidi kako majka tuče i baca po sobi malu ćerku i sina objavljen je u novembru 2021. godine, a kako su mediji tada navodili, otac dece je taj snimak predao Centru za socijalni rad, nakon čega je majka N. S. uhapšena.

 

Prema tadašnjem pisanju medija za incident se saznalo nakon što se otac obratio za pomoć. 

Naime  otac  iz Leskovca našao se u čudu kada je pregledao snimke sa bezbednosne kamere u svojoj kući na kojima se vidi, kako on tvrdi, kako njegova supruga , krvnički tuče njihovog tadašnje četvorogodišnjeg sina i šestogodišnju ćerkicu.

Na snimcima, koje je dostavio redakciji, jasno se vidi kako, ženska osoba za koju tvrdi da je majka dece, najpre počinje da viče na mališane, a zatim da ih udara i šutira, udara im glavu o glavu, onda gura od sebe, dečak udara glavom o zid i otvorena vrata sobe, a nasilje nad mališanima se tu ne završava.

Udarci nisu prestali sve dok dečak nije uspeo da izađe iz sobe. Inače, sve vreme se čuju vriska i cika dece, kao i majka koja viče na njih, vređa ih i psuje. Nije poznato da li se teror tu završio jer uskoro i ona napušta prostoriju, gde se snimak i završava. I to samo iz razloga što su je probudili. Takođe, vidi se nadalje i da navodna majka dece počinje da udara mlađe dete jer ne uspeva da mu zakopča jaknu, sve vreme vrišteći i psujući.

Otac je odmah podneo tužbu za razvod braka, slučaj nasilja prijavio policiji. Istovremeno, navodno će se pred sudom i on naći kao osumnjičeni zbog pojedinih navoda njegove supruge za nasilje u porodici.

 

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading