ČETRI GODINE OD UBISTVA OCA JOVANA VUKOTIĆA, VESELINA VUKOTIĆA  Porodica ga nije zaboravila, dali su čitulju
Printscreen

 

 

"Počivaj u miru i sa anđelima Božjim. Vječna ti slava i hvala", navedeno je u čitulji koju je potpisala porodica Vukotić.

ČETRI GODINE OD UBISTVA OCA JOVANA VUKOTIĆA, VESELINA VUKOTIĆA  Porodica ga nije zaboravila, dali su čitulju

undefined

 

Veselin Vukotić (57) bio je otac Jovice i Igora Vukotića, koji su važili za vođe "škaljarskog" klana. Prema nekim informacijama, osoba koja je povukla oroz jeste profesionalni ubica, a to ubistvo se dovodi se u vezu sa ratom koji već godinama bukti između "škaljarskog" i "kavačkog" klana.

Vukotić je ubijen kod apartmana "Vukotić" u 20.45 sati kada je nepoznati mladić sa kačketom ispalio nekoliko hitaca u njega i pobegao. Žrtva je preminula u bolnici usled zadobijenih povreda.

Veruje se da je ubijen iz osvete jer su Jovan i Igor Vukotić označeni kao navodne vođe "škaljarskog klana" iz Crne Gore. Likvidacija najstarijeg Vukotića i dalje nerasvetljena.

Crnogorski istražitelji su od samog početka, istragu usmerili ka "kavačkom klanu", čiji su pripadnici već šest godina u krvavom ratu sa "škaljarcima".

Veselinov sin, Jovan Vukotić, ubijen je 8. septembra prošle godine u Istanbulu. Smrtonosne hice ispalio je napadač sa motora u momentu kada je vođa škaljarskog klana bio u automobilu sa nevenčanom suprugom Mašom i malim detetom, a za volanom je bio vozač E. K. koji je nakon ubistva sakrio dva telefona u ogradi na auto-putu, ali ih je turska policija otkrila.

Otac i sin su sahranjeni u rodnom mestu Čevo kod Cetinja, a za vreme obe sahrane bile su velike mere bezbednosti.

Veselinov sin, Igor, nalazi se u bekstvu. Jovan Vukotić iza sebe je ostavio četvoro dece. Sa prvom suprugom Ines. V. ima dva punoletna sina, dok sa nevenčanom ženom, Mašom, ima ćerkicu i sina, koji se rodio nakon njegove smrti.

 

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading