ZABARIKADIRAO SE U GARAŽI I PRETI DA ĆE SE RAZNETI BOMBOM! Evo šta se krije iza dramatične sutuacije u Novom Sadu! (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram/192_rs

U Novom Sadu već satima traje drama, nakon što se jedan stariji čovek zabarikadirao u montažnoj garaži na svom imanju u Ulici Nova 2 u Veterniku i preti da će se razneti bombom.

JEZIVO PORODIČNO NASILJE U KLADOVU! Nasilnik pretio trudnoj supruzi, gušio je, pa je udario u glavu!

Kako Telegraf.rs nezvanično saznaje u pitanju je imućan čovek starosti oko 55 godina. Celog života radio je u Nemačkoj, a nedavno je navodno ostao bez velike količine novca. Kruže priče da je novac pozajmio jednom prijatelju, koji sad pare ne želi da mu vrati.

Prema nezvaničnim saznanjima novac je dao bez priznanice i ikakvog potpisa i sada ima problem da pozajmljeni novac dobije natrag. Sumnja se da se upravo zbog toga odlučio na ovako dramatičan potez.

Komšije nam kažu da u kući preko puta imanja na kom se odvija drama živi majka nesrećnog čoveka.

"Majka živi u kući prekoputa ovog placa. Znamo da je radio u Nemačkoj čitav vek i da se razveo pre nekoliko godina. Pričalo se da je hteo da pokrene biznis sa prodajom automobila, to je ono što znamo", rekle su komšije za medije.

Policija je još pre nekoliko sati blokirala ulaz u ulicu i u ovom trenutku nije poznato da li su pregovarački timovi uspeli da stupe u kontakt sa muškarcem.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA   

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading