STRAVIČAN SNIMAK PESNIČENJA NA KALEMEGDANU Čovek gurnuo dete, čuju se ženski vapaji: ''Pašće preko zida!'' (VIDEO)
Foto: Printscreen/Instagram

Na programu ishrane ove nutricionistkinje tada su se našle mnogobrojne zvezde, koje su i tog dana odlučile da joj pruže podršku na promociji nove knjige.

ISPRED KAFANE PRETUKAO DVA MUŠKARCA Uhapšen Zrenjaninac (25), određen mu pritvor

Lepa Brena, Aleksandra Prijović, Ana Bekuta, Aco Pejović, Ilda Saulić, Milica Todorović, Marina Tadić, Željko i Jovana Joksimović samo su neke od zvanica koje su tada došle da joj pruže podršku.

Naime, uoči same promocije došlo je do incidenta nadomak ulaza u čuveni restoran, kada je jedan muškarac gurnuo dete, nakon čega je verbalni incident ubrzo prerastao u fizički okršaj.

U trenutku kada je muškarac gurnuo dete, njegova majka odmah je dotrčala da ga odbrani, a svi koji su se u tom momentu nalazili u blizini napali su čoveka koji ga je gurnuo. Tada se svađa pretvorila u tuču, a na video snimku ispod pogledajte kako je to tada izgledalo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zezotvor (@zezo_tvor)

Na samom ulazu gde se incident dogodio stajali su novinari, a sukob je izbio između prolaznika i obezbeđenja.

Naime, otac i sin su prolazili pored obezbeđenja i otac se, čini se slučajno, sudario sa jednim od članova obezbeđenja, nakon čega je usledio incident.

Na snimku se isprva može videti čovek koji prolazi sa detetom, da bi potom prvo došlo do verbalnog okršaja, a onda i fizičkog obračuna između glavnih aktera incidenta.

Na snimku takođe mogu čuti vrisci žena koje izgovaraju da će čovek da padne preko zida, ali se u jednom trenutku čulo i da je, navodno, dečak isprovocirao ovaj obračun.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA   

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading