RAZBIO PREGRADNO STAKLO, PA SKOČIO S 1. SPRATA U DVORIŠTE Srbin pokušao da pobegne iz zagrebačkog zatvora Remetinec
Foto: Printscreen/Google Earth

Kako „Novosti“ saznaju, istražni zatvor pokušao je da napusti Lozničanin, Filip O., koji je, pre dvadesetak dana, uhapšen u glavnom gradu Hrvatske, po poternici iz Srbije.

NA 3, 2, 1! Specijalci pozvonili u hodniku zgrade, vrata su se otvorila, a onda je usledila uvežbana akcija! (VIDEO)

- Državljanin Srbije uhapšen je u naselju Špansko - rečeno je u policiji.

Ustanovljeno je da ga potražuju vlasti Republike Srbije, jer ima pravosnažnu presudu na tri godine zbog trgovine narkoticima. Posle uobičajene procedure, predat je sudskim vlastima.

U međuvremenu, dok se očekuje postupak ekstradicije, Filip je načinio pravu dramu o kojoj „bruji“ Zagreb i čitava Hrvatska. Kako nam je rečeno, doveden je u prostoriju da se sretne sa advokatom, koji ga zastupa u postupku ekstradicije.

RAZBIO PREGRADNO STAKLO, PA SKOČIO S 1. SPRATA U DVORIŠTE Srbin pokušao da pobegne iz zagrebačkog zatvora Remetinec

EPA/MARTIN DIVISEK

 

Umesto da se vrati mirno u ćeliju istražnog dela Remetinac, prema našim saznanjima, počeo je da razbija pregradno staklo, prešao je u prostoriju za advokate, odakle je skočio kroz prozor u dvorište. Skok je bio sa prvog sprata i Filip se, tom prilikom, povredio, što je straži pomoglo da ga vrati nazad u zatvor.

Filip potiče iz stare, ugledne lozničke porodice, ali se zna da je, odavno, krenuo u svet kriminala. Često je dovođen u vezu narkoticima. Svojevremeno mu je pod vozilo podmetnuta, u dvorištu porodične kuće, eksplozovna naprava, ali srećom nije eksplodirala. Kad mu je policija pretresala kuću, zatekla je, u najmanju ruku, „čudno društvo“ o čemu je grad dosta „brujao“.

Pred nestanak iz Loznice, dobro je javno „odvezao jezik“ i pričao ko je sve u lancu narkotika u gradu na Drini.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA   

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading