ZLOČINI KOJI SE NE ZABORAVLJAJU Bumbar ubio ženu, dete i psa, Komarac do smrti tukao majku svog druga!
Foto: Alo/Foto: Alo!

Danijel Vujić zvani Komarac je za to brutalno ubistvo dobio 20 godina zatvora, ali je amnestiran, pa se na slobodi našao dve godine pre isteka kazne. Nedugo po izlasku iz zatvora počinio je još jedno ubistvo.

Naime, Komarac je koristio seksualne usluge transvestita Gorana Vujanovića (40), koga je potom ubio 19. juna 2013, i to zbog svađe oko plaćanja.

Goran Vujanović ubijen je u svom stanu u Ulici Nikodima Milaša 12 i to pošto je Danijel Vujić, nakon seksualnog odnosa, pokušao da mu podmetne novčanicu od jednog umesto sto dolara, koliko je ovaj naplaćivao svoje seksualne usluge.

Vujić je novčanicu, kako je utvrđeno tokom istrage, umotao i stavio u kutiju od cigareta, tako da se na njoj video samo broj jedan. Shvativši o čemu se radi, Vujanović je počeo da viče na Vujića, a potom ga i udario. Iznerviran ovakvom reakcijom Vujanovića, Vujić je uzeo nož i ubo ga sedam puta.

Po izlasku iz stana, ubica je smislio plan. Uplašen da bi modrica, ogrebotine i krv mogle da razotkriju njegovu seksualnu vezu s transvestitom, Vujić se zaputio u zemunsku kafanu s namerom da inscenira novi napad. Po svemu sudeći, nije se plašio ponovnog odlaska u zatvor, ali se plašio da se na otkrije njegovo seksualno opredeljenje.

U zemunskoj kafani je popio piće, pozvao vlasnika i zamolio ga da mu naplati. Kada mu je vlasnik prišao, uzeo je nož i nesrećnog čoveka ubo tri puta. Zatim je otišao u policiju i sam se prijavio za napad u kafani, misleći da ga policija tako neće povezati s prethodnim brutalnim napadom.

U međuvremenu, vlasnik stana u kome je tada već pokojni Vujanović živeo, otkrio je zločin. On je iskasapljeno telo svog stanara, obučeno u žensku garderobu, pronašao u lokvi krvi u predsoblju stana i odmah pozvao policiju. Tragovi s uviđaja u Ulici Nikodima Milaša doveli su do Vujića.

Komarac je ponovo osuđen na 20 godina zatvora, a tu odluku potvrdio je Apelacioni sud.

Inače, Danijel je brat Ilije Vujića, zvanog Bumbar, koji je počinio jezivi zločin u Pohorskoj ulici na Novom Beogradu 1993. godine.

Zločin u Pohorskoj - Alo.rs

 

Ilija je tada sa saučesnikom Darkom Lončarićem upao u stan Vere Židić i s vrata pucao u nju. Ženu je pogodio hicem u leđa i teško je ranio. Dok je Židićeva ležala bez svesti, pucao je u njenog 13-godišnjeg sina Davora i ubio ga.

Ranjenu ženu potom je odvukao u drugu sobu i, preteći da će joj ubiti sina, kojeg je prethodno već ubio, od nje tražio da mu kaže gde je sef s devizama.

Pošto Židićeva nije želela da mu kaže gde je novac, Vujić je najpre pucao u njenog psa, koji je ušao u sobu, a zatim ponovo i u nju. Posle premetačine stana, u kome nisu našli novac, obojica su pobegli.

Zbog ovog zločina Ilija Vujić je bio osuđen na smrtnu kaznu, koja mu je kasnije preinačena u 40 godina zatvora.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading