POTRESNA SUDBINA BALAŠEVIĆEVIH KĆERKI Mlađa Jovanina sestra pre nekoliko godina prolazila kroz sličnu dramu!
Foto: Printscreen/YouTube/K1 TV

Kada je danas kao eksplozija odjeknula vest da je Jovana Balašević prijavila vanbračnog supruga Aleksandra Jovanovića za nasilje u porodici, slučaj nas je podsetio na nasilje koje je doživela Jovanina mlađa sestra Jelena, pre nekoliko godina.

''TAČNO JE DA SAM GA PRIJAVILA, POSTUPAK JE U TOKU'' Oglasila se Jovana Balašević nakon prijave supruga za nasilje

Jelena je, kako je javnost saznala te 2015. godine, dve godine trpela fizičko i psihičko nasilje od strane svog bivšeg momka, a kada je to prijavila policiji, cela porodica stala je uz nju. Jovana je tada izjvaila da je bitno da u ovakvim situcijama porodica treba da pruži podršku žrtvi.

''Moja sestra se oglasila povodom nasilja u porodici. O tim stvarima je najgore ćutati, ali kada se progovori, mogu da se reše problemi. Podržavam žene koje javno govore o tome, jer najgore je o tim stvarima ćutati. Kriva je sredina koja vidi, koja neće da se meša. Treba se umešati, a nekada ni to nije dovoljno. Razumem i muškarce koji su narušenog autoriteta zbog teškog sticanja novca, nije ni njima lako, ali to je disbalans koji treba postići. Najvažnije je pričati o svemu tome'', poručila je tada Jovana u emisiji ''Premijera Vikend Specijal''.

POTRESNA SUDBINA BALAŠEVIĆEVIH KĆERKI Mlađa Jovanina sestra pre nekoliko godina prolazila kroz sličnu dramu!

Youtube/Superstar TV

 

Jelena je tada, kada je prijavila nasilje, izjavila da ju je godinama bilo sramota da priča da je doživela nasilje. Rekla je da je sve počelo vređanjem, pa je počelo odgurivanje, a nakon nekog vremena prvi put ju je i ošamario, a onda se kleo da to neće ponoviti. Jelena je, nakon naredna dva šamara, pokupila stvari i zauvek napustila nasilnika.

Podsetimo, danas se i Jovana našla u žiži interesovanja kada se saznalo da je u subotu prijavila svog vanbračnog supruga Aleksandra Jovanovića za nasilje u porodici.

Kako saznaju mediji, Jelena je došla u stan u Ulici Ilije Ognjanovića u kom je živela sa suprugom, da pokupi stvari i da se iseli, tada je došlo do verbalnog obračuna kada je Aleksandar izrekao niz uvreda, a potom je Jovanu zaključao u stan i rekao joj da neće izaći odatle i da zove policiju.

Jovana je potom pozvala majku, koja je kontaktirala policiju, a ubrzo nakon toga, Jovanović je otključao stan i pustio ju je da izađe. Jovana je policiji rekla da već godinama trpi psihičko nasilje i da je Jovanović naziva ludačom, te da joj govori da treba da se leči i da pije lekove.

Inače njih dvoje iz vanbračne zajednice imaju dvoje maloletne dece.

Kako saznajemo iz PU Novi Sad, Jovanoviću je određena hitna mera zabrane prilaska i protiv njega je tužilaštvo podnelo krivičnu prijavu u redovnom postupku za nasilje u porodici, piše Telegraf.rs.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA   

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading