GARGI JE NASTRADAO PRE MESEC DANA, PRIJATELJI GA SE SEĆAJU NA USKRS Mnogo Župljana izašlo na ulice u čast poginulog sugrađanina
Foto: Printscreen/Foto: Facebook/Printscreen

Sportsko udruženje „Gargi“ je pripremilo i takmičenje u kucanju jaja za najmlađe Župljanje, deljeni su slatkiši, ali je i deci omogućeno da zajedno sa bajkerima uživaju u bezbednoj vožnji kvadovima i motorima u centru Aleksandrovca.

TRAŽIO IM CIGARETU, PA ZADOBIO NAGNJEČENE MOZGA Policija uhapsila napadača koji je krvnički premlatio mladića u Studentskom parku

Sličan defile, ali potresniji, dogodio se dva dana nakon pogibije Gargija i Novosađanke Irene Radumilo (35).

Na hiljade poruka objavljeno je na društvenim mrežama povodom ove tragedije, koju je istraživala policija u Kraljevu.

''Najzahtevnije je voziti krosa, najlakše je voziti bagija, pa kvad. Nazahtevniji je kroser,na dva točka je, treba dosta fizički da budeš spreman, svaka prepreka, drvo ili kamen može dovesti do pada, zato svi imamo kacige, prvo moramo da čuvamo sebe, pa ostale'', rekao je Dragan Vujić-Gargi za TV Vrnjačka Banja na pitanje o izazovima vožnje na skupu na Goču.

Gargi je sahranjen na groblju u selu Velja Glava. Na stotine ljudi oprostilo se od poznatog ATV vozača. Za sobom je ostavio neutešne roditelje i sestru, ali i brojne prijatelje koji ga, kako se videlo ovog Uskrsa, nikada neće zaboraviti.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA   

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading