DRAMA U GRADSKOM AUTOBUSU U BEOGRADU Devojka napala starca sa štapom, nastala opšta svađa! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Društvene mreže

Večeras se u Beogradu na liniji 611 dogodila prava drama, kada je u autobus ušao stariji gospodin, a mlada devojka nije želela da mu ustupi mesto, uprkos tome što su prva mesta rezevisana za starije ljude, trudnice, osobe s decom i invalide.

Svađa je bila žučna, a snimak se pojavio na FB stranici "Serbia live Beograd rezerva". 

- U autobusu 601 pre 10ak minuta "gospođica" u crnoj jakni nije htela da ustane čoveku od 89 godina koji hoda sa štapom. Nakon što je čoveku pretila sa "Teraj se matori, neću da ti ustanem, nemoj da te hapsim", gospođa sa plavom kosom joj je skrenula pažnju na ponašanje, na šta je devojka krenula da je snima i plazi joj se, kao i da joj preti policijom. Žena je pozvala policiju i nakon toga počela da snima, na šta je ta persona krenula da urla na ceo bus kako mi nemamo pravo nju da snimamo i da ćemo svi dobiti krivične tužbe jer je "maltretiramo". Vozač ništa nije uradio, policija takođe, a mnogo jaka riba je izašla kod Sava centra - piše u objavi.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Sremac

17.04.2023 06:41

Stvarno se ide ovaj svet mladi nemaju ni gram mozga neznaju da idu i svi oni u te godine sve ludaci

Римтутитуки

17.04.2023 07:14

Па шта тражи тај чича у аутобусу? Зна се да млади имају предност, Имам 84 године и редовно уступам млађима место у јавном превозу. Ја сам само стар а то није болест млађарија је хендикепирана и севап је таквима уступити место.

zora

17.04.2023 09:50

Mnogo jaka riba je izfrustrirana, jadna, neuspesna, zla.... Tako se ponasaju oni koji su na zacelju kolone uspesnih ljudi.