HOROR NA DAN VASKRSA Zagrlio svoju ženu, pa se razneo bombom!
Foto: Alo/Foto: Alo!

Marko R. (36) iz Novih Banovaca izvršio je samoubistvo na Uskrs tako što se razneo bombom kašikarom u dvorištu porodične kuće! Posle svađe rekao je nevenčanoj supruzi da će da ga nosi na duši i da je poslednji put grli!
Stravična tragedija dogodila se 26. aprila na Vaskrs prošle godine, a meštani ove tragedije i dalje se sećaju i sa tugom ga prepričavaju.

HOROR NA DAN VASKRSA Zagrlio svoju ženu, pa se razneo bombom!

Foto: Alo.rs

 


- Između Marka i njegove žene je došlo do svađe. Posle toga joj je prišao i zagrlio je, a zatim joj rekao da je grli po poslednji put. Marko je imao dvoje dece iz prvog braka, a živeo je sa sadašnjom partnerkom u kući njene majke s njenom decom - navodio je izvor blizak istrazi za Alo!.
Markova tašta je ispričala za medije da je kobnog trenutka bila kod prijatelja, a da je zatim čula prasak.
HOROR NA DAN VASKRSA Zagrlio svoju ženu, pa se razneo bombom!

Foto: Alo.rs

 

- Nije prošlo par minuta, pozvao me je unuk i kazao: „Baba, Marko se razneo bombom!“. Pitala sam da li je živ, rekao je da jeste. U međuvremenu me ponovo pozvao i rekao je: „Baba, umro je“. Držao je u ruci bombu, ćerka je videla i vikala mu je: „Nemoj, Marko, da se blesaviš, baci to“, i ušla je u kuću. A zatim je čula prasak. Ona je mislila da je on nju stvarno samo bacio. Izletela je napolje i videla je Marka koji je ležao tu kod trave, ruka mu je bila raznesena, imao je gelere u glavi, ali je bio živ, disao je - kaže pokojnikova tašta, i dodaje da je on često pominjao da će da se ubije jer mu, kako kaže, prva supruga nije dozvoljavala da vidi decu:

Često pretio samoubistvom

Naša sagovornica je istakla da je Marko njenu ćerku jednom čak udario.
- Izbio joj je dva zuba. Rekla sam: „Marko, imala sam jako težak život, nemoj da se desi više ovo, ako možete da živite zajedno, živite, ako ne možete - kud koji mili moji“. On je hteo da se ubije kad je nju udario i govorio je: „Ne mogu ovo da podnasem. Vidi, izbio sam joj dva zuba“. Imao je momente da se pokače i da kaže da ide da se ubije. Ide tu, šeta po selu, ona ide za njim, nađe ga, i sve se to nekako peglalo - kaže sagovornica.  

 

- Imao je on tako te momente da preti: „Ja ću da se ubijem, ne mogu da vidim moju decu, ona je meni stavila zabranu, zar ja treba preko suda da viđam decu“.  Izuzetno je voleo decu, i ovu našu koja mu nisu ništa je takođe obožavao. Ginuo je za njegovu decu! Poslednje pare koje je imao, slao je njima. Slao je i po 200 evra, iako nije bio zaposlen. Nije birao, kopao je čak kanale, šta god da je trebalo, sve je znao da radi samo da njima pošalje. Za praznik su deca tu skupljala paketiće, on je stajao na terasi i baš je bio tužan. Verovatno je razmišljao o svojoj deci jer nije sa njima za Uskrs - kazala je ona.
Ona je potvrdila da su se pre tragedije njena ćerka i Marko R. posvađali.
- Jeste, zatim je zagrlio tu na vratima i rekao joj: „Imaćeš me na duši“. Ona mu je vikala: „Marko, nemoj da lupaš, uđi u kuću“. Kako je ona ušla u kuću, ni dva koraka nije napravila, a njega je eksplozija bacila pet do šest metara - kazala je ona.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading