USMRTIO MAJKU, SKINUO SE GO I PUSTIO MUZIKU Danicu sin ubio čekićem, a Bosanku njen naslednik ašovom
Foto: Alo/Foto: Alo.rs

Ovaj stravičan zločin nije jedini, a sinovi su na najmonstruoznije načine usmrtili one koje su im podarile život. Brutalna ubistva sinova koji su prebijanjem do smrti, davljenjem, klanjem, presudili ženama koje su ih rodile, zabeležena su do sada širom Srbije. 

MOBILNI LIKVIDIRANOG VIDAKA PRONAĐEN U KUĆI POMAGAČA Vojvodić ubio ''škaljarca'' s četiri metka, sa Đikanovićem zapalio telo!   

 Osumnjičeni za zločin u Peći, U. H., prema navodima policije, ubio je svoju majku, nakon čega je odbio da da izjavu nadležnima. Mediji su objavili da je žena obezglavljena. Glava joj je navodno bila na tavanu, dok je telo pronađeno na jednom od spratova u kući. Jezivom zločinu je navodno prethodio sukob oko toga što je majka navodno pokušala da ga razdvojji od supruge.

Danica N. (75) iz smederevskog sela Osipaonica, kojoj je sin D. N. (51) naneo teške povrede udarcima čekićem u glavu 23. februara ove godine, preminula je pre desetak dana u bolnici. Posle ubistva utvrđeno je da je D. N. kobnog dana imao 2,20 promila alkohola u krvi.

- Kažu da je i kod nje pronađen alkohol u krvi kasnije. Verovatno su se raspravljali, a on je uzeo čekić i udario je u slepoočnicu. Pala je kao pokošena i krv je počela da lije na sve strane. Mislili smo da joj nema spasa, ali smo se obradovali da je i pored tih teških udaraca preživela. Međutim, čuli smo od njene ćerke da je preminula - ispričali su novinarima šokirani meštani ovog podunavskog sela.

Osumnjičeni sin D. N. na saslušanju se branio ćutanjem, a nesreća žena je preminula posle više od mesec dana borbe za život u Kliničkom centru Srbije.

USMRTIO MAJKU, SKINUO SE GO I PUSTIO MUZIKU Danicu sin ubio čekićem, a Bosanku njen naslednik ašovom

Foto: RINA

 

Smrtonosne povrede po glavi i telu Dobrinki M. (61) naneo je drvenom motkom 30. septembra prošle godine njen sin Đorđe M. (26). Komšije iz zgrade na beogradskom Voždovcu, gde se dogodio zločin, ispričale su da su celu noć čule jaukanje i zapomaganje žene. Umrla je od batina. Nju je našao suprug u spavaćoj sobi na krevetu. Tada je otišao do komšija koje su pozvale policiju.

Đorđe M., kako se sumnja, majku je zlostavljao nekoliko sati. Uhapšen je i osumnjičen za teško ubistvo na brutalan i svirep način. Na saslušanju u tužilaštvu Đorđe se branio ćutanjem.

Dvadesetogodišnji Pavle T. zaklao je svoju majku Tatjanu (56) u Gračaničkoj ulici u beogradskom naselju Kaluđerica 2. oktobra 2019. godine u kasnim večernjim satima. Pavle je odmah zatim uhapšen, a majku su u lokvi krvi zatekli otac i drugi sin. Odmah su pozvali pomoć, ali za nesrećnu ženu je bilo kasno. Pavle ju je više puta ubo nožem, a zatim joj je oštricom prerezao vrat.

Marko tukao majku do smrti

Samo 24 sata kasnije iz Bogatića je stigla vest da je Marko P. nasmrt istukao majku. Uz to, policija je po dolasku na mesto zločina pronašla i njegovu babu koja je povređena ležala u lokvi krvi. Nesrećna žena je odmah u teškom stanju prevezena u bolnicu.

Početkom jula 2019. godine, u beogradskom naselju Zvezdara, Nemanja M. (54) ubio je svoju majku Stojanku (83). On je pozvao Hitnu pomoć koja je po dolasku konstatovala smrt, a tek kasnije je primećeno da žena ima povrede na glavi, zbog čega je sin odmah uhapšen. 

USMRTIO MAJKU, SKINUO SE GO I PUSTIO MUZIKU Danicu sin ubio čekićem, a Bosanku njen naslednik ašovom

EPA/Joedson Alves

 

Miljan Zlatković (31) u aprilu 2019. godine pretukao je svoju majku ašovom, a ona je od posledica stravičnog udarca po glavi preminula. Kada se Miljanov otac vratio kući, zatekao je beživotno telo svoje supruge Bosanke i sina kako stoji pored nje. Panično je počeo da doziva u pomoć. Nakon što je ubio majku, Zlatković je mirno sačekao policiju, a pred tužiocem se kasnije branio da se ne seća da je ubio majku, a još manje da je to učinio ašovom.

Izbo majku nožem, pa sebi prerezao vrat

Gorica P. (57) ubijena je u porodičnoj kući u mestu Veliki Izvor kod Zaječara u oktobru 2018. godine. Nju je sa više uboda nožem usmrtio sin Dalibor P. (36) koji joj je naneo više od deset uboda u grudi, leđa i vrat. Zločin se odigrao na spratu porodične kuće, a jezive krike nesrećne žene čuo je njen suprug, koji je potrčao na sprat kako bi video šta se događa, međutim sin je već zaključao vrata. Dalibor P. je potom sebi prerezao vrat i preminuo kraj mrtve majke.

Ljubiša Marković (59) uhapšen je u Boleču u porodičnoj kući, a nakon krvavog pira pozvao je svoju bivšu suprugu koja je živela na spratu kuće i saopštio joj da je ubio majku Vinku. Šokirana žena ispričala je da ubistvu nije prethodila nikakva svađa i da je odmah rekla sinu da pozove policiju. Prilikom hapšenja nije pružao otpor, a nekoliko puta se lečio na psihijatriji i duže vreme je konzumirao alkohol i tablete.

Ivan Stanojević (53) iz Paraćina uhapšen je zbog sumnje da je zbog para popodne zadavio svoju majku Ljiljanu (84) u njenom stanu u Paraćinu, a zatim nag pustio muziku do daske i otišao da se kupa. Da se nešto čudno događa primetile su komšije koje su u jutarnjim satima čule vrisku i dreku.

Borka zaklana nožem, Slobodanka imala 17 udaraca po telu

Dragan Marković (66) iz Radoševa kod Arilja, u aprilu 2018. godine u porodičnoj kući ubio je svoju majku Slobodanku Marković (94). On je kobnog dana, pod dejstvom alkohola, majci naneo 17 udaraca rukama, nogama i nepoznatim črvstim predmetom, po glavi, leđima i grudima, usled čega je starica preminula. Rođacima je javio  da mu je majka umrla prirodnom smrću, ali satima nikome nije dozvoljavao da uđe u kuću u kojoj je ležala mrtva Slobodanka.

U selu Pepeljevac, Bojan Jakovljević (35) zaklao je majku Borku (58) u dvorištu porodične kuće, u februaru 2018. godine. Komšije su rekle da ne znaju zašto je nožem zaklao majku pored kapije. Komšinica je videla nesrećnu ženu kako beži po dvorištu, ali kada je pokušala da se približi kući i da joj pomogne, Bojan je pustio šarplaninca, pa niko nije smeo da uđe.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA   

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading